Make your own free website on Tripod.com

Suomenkielisiä MSN-yhteisöjä


Ajoneuvot
Elämäntyylit
Ihmiset
Järjestöt
Kohteet ja matkailu
Koti ja perhe

Koulut ja koulutus
Pelit
Raha ja sijoittaminen
Talous
Terveys ja hyvinvointi
Tiede ja historia
Tietokoneet ja Internet
Urheilu ja vapaa-aika
Uskonto ja uskomukset
Uutiset ja politiikka
Viihde

Ajoneuvot

Autot (308)

Autoilu (539 jäsentä)Autoilu-yhteisö on kaikkien autoista kiinnostuneiden ihmisten kohatuspaikka. Täällä voit kertoa kokemuksiasi autoista, kysyä neuvoa ja antaa vinkkejä muille.
chryslerclub (242 jäsentä)kerho kaikille Chryslerien ystäville. Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäisten Chryslerien omistajat ja ystävät tekemään kerhosta juuri meitä miellyttävän yhteisön. Jäsenyys on ilmainen mutta välttämätön mikäli haluat mm. chattailla.
volvo club (167 jäsentä)Avoin kaikille jotka ovat kiinnostuneita volvoista malliin ja ikään katsomatta . Pääasia on että olet kiinnostunut VOLVOSTA ja tämä kaikki tietysti ilmaiseksi
Club Daihatsu (93 jäsentä)Daihatsun omistajia varten.Varaosia ja muuta...
Japsi tuning (89 jäsentä)Honda, Toyota, Nissan... Kaikki tuunaamaan!
MatkaMersut (97 jäsentä) Vanhojen Mercedes-merkkisten matkailukäyttöön rakennettujen autojen harrastajien foorumi. Uudet jäsenet tervetuloa!
Neon Tuning Team (75 jäsentä)Chrysler Neon yhteisö
LADA (70 jäsentä)kaikki jokka tykkää laroista, erikokoisista ja värisistä..jipii.Lara elää
A1-Tuning Finland (38 jäsentä)
Tuning yhteisö jossa vapaasti saa keskustella ja vaihtaa meilipiteitä tuning-kokemuksista kaikista automerkeistä tasavertaisesti Audi, BMW , Ford , Honda jne. Kaikki tervetulleita, siis nekin jotka vain etsivät vaikka takaspoileria saatika levikesarjaa Toyota Corollaan. Karvanopista ei kuitenkaan ehkä jaksa vaihtaa kokemuksia..

Klassikot ja antiikkikappaleet(62)

Mini-Maailma (59 jäsentä)Austin Mini päivän nimi. Tervetuloa yli 300 kuvaa sisältävään Mini-Maailmaan. Sivusto sisältää runsaasti kuvia historic-kilpureista. Vapaapääsy. Myös muut aikakauden automerkit ovat kuvakollaasein erittäin tervetulleita. VAPAAPÄÄSY - TERVETULOA
Masinistinen kulttuuriyhteisö (431 jäsentä)Vanhojen ajoneuvojen ja työkoneiden harrastajien, suomalaisten motorisoitumisen vaiheista kiinnostuneiden eli sydämen sivistystä omaavien ihmisten keskustelukanava.
Eesti-Suomi moottorihistoria (131 jäsentä)Eestin ja Suomen yhteistä auto- ja moottorihistoriaa sanoin ja kuvin.
Granada/Consul (63 jäsentä)Ford Granada/Consul harrastajien oma foorumi Mk1 ja Mk2 mallit

Moottoripyörät (66)

Yamaha XS 650 (168 jäsentä)Jytä jammujen yhteinen foorumi, kaikille jotka ovat kiinnostuneita Yamaha XS/TX 650 mallista.
Z 750 Kawa:n Omistajat (62 jäsentä)Zetojen onnelliset omistajat ja sellaisen hankintaa harkitsewat. Tämä on SE oikea foorumi. Ja tottakai kaikki pyöräilystä, moottori sellaisesta kiinnostuneet,tervetuloa.
VCF-SVK ry (102 jäsentä)Jäsenistön ja muiden Vespasta kiinnoistuneiden yhteisö, jossa on keskustelu, jaotellusti käytävään keskusteluun ja Chat, mahdollisuus jättää omia kuvia jne.
KAWASAKI ZZR 1100 (46 jäsentä)KAWASAKI ZZR 1100 vuosimallit 1990-2001 keskustelua remonteista,virityksistä ja osien saatavuudesta ja hinnoista.Sivulla myös räjäytyskuvia mallista 1991 ja linkeiltä lisää tietoa muista vuosimalleista ja foorumeista
Prätkiä (31 jäsentä)Moottoripyöriä myytävänä, tälle sivulle voit laittaa moottoripyöräsi myyntiin.
SusikoskiBikers (25 jäsentä)Motoristien kohtauspaikka, kaikki mukaan piikistä...Hayabusaan Susikoski päräys järjestäjä. Kokoonnutaan Susikosken Kauppakahviolla kesäisin ilmojen salliessa joka ilta.

Moottoriurheilu(45)

Halli bastards (34 jäsentä)Moottorikelkkailun hurmaa
rallifanaatikot yms. autoharrasteet (27 jäsentä)tuo nimi kertoo kaiken..
Sivun alkuun

Elämäntyylit

Antiikkiesineet (9)
Keräilyesineet (17)
Pienoismallit (10)
Rahat ja postimerkit (5)
Valokuvaus (83)
Valokuvaus (52 jäsentä)Valokuvaus-yhteisössä voit keskustella valokuvaamisesta ja lisätä omia kuvia albumeihin. Valokuvaus-yhteisö on ainutlaatuinen paikka kaikille innokkaille valokuvaajille, niin aloittelijoille kuin konkareille, tietenkin iästä riippumatta.
ZOMBIE-GALLERIA(50 jäsentä)TAIDETTA KUVINA JA TEKSTEINÄ ILMAISTUNA.
Lukulamppu (318 jäsentä)Lukulamppu on kaikkien kirjallisuuden ystävien kohtauspaikka.
Rannalle (278 jäsentä)Kesä, aurinko, sininen meri, miehiä, naisia, rantalentistä... Rannalle! Rantaelämä on ihanaa!
sitruunapatonki (2440 jäsentä)Oli Citikka mikä hyvänsä, tässä yhteisössä voit keskustella aiheesta ja lähettää kuvia Citroën-kehonsiirtimestäsi.
Jouluihminen (140 jäsentä)Jouluista silmäniloa, kuvia ja animaatioita, jouluisia linkkejä.
slamlandia (178 jäsentä)Slamswapparit, tervetuloa!
PimeäPöheikkö (60 jäsentä)Saman nimisen suljetun MSN-yhteisön vain chattailyä varten perustettu avoin yhteisö. Chat löytyy myös tai vain IRCistä (perusteellisemmin IRC-Netistä) nimellä #pimeäpöheikkö. Tervetuloa
ZOMBIE-GALLERY (126 jäsentä)Taidetta kaikissa muodoissaan(runoja,novelleja, esseitä, kuvataidetta, valokuvia, musaa yms.). Tänne voi pistää omiaan joukkoon.
Paivakirjaprojekti (52 jäsentä)Tyhjiä päiväkirjoja kiertämään ympäri Suomea ja täyttymään ihmisten hetkistä ja ajatuksista.
Blue Lagoon (49 jäsentä)Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Vintage kaavat (26 jäsentä)Yhteisö joka on suunnattu vintage vaatteiden ompelusta tai teettämisestä ja 40-50 lukujen muodista!
masinistikulttuuria (354 jäsentä)Aitojen ajopelien, koneellisten kapistusten ja muun todella arvokkaan kulttuuriaineiston harrastajien sarka
Ristipisto (168 jäsentä)Kaikki ristipistoiluun vakavasti koukkuun jääneet tänne lievittämään akuuttia pistoiluntarvetta ja vaihtamaan ideoita
swapitus (99 jäsentä) Yhteisö niille joiden elämään swappailu eri muodoissaan kuuluu..ja varsinkin niille jotka ovat kiinnostuneet erilaisista labelkuorista
Halloween-kutsut (77 jäsentä)Karmivia kepposia, selkäpiitä hyytäviä ideoita, haamuja ja aaveita. Halloween-kutsut suuren kurpitsajuhlan kunniaksi.
Risutiinan Tupa (52 jäsentä)Risutiinan kotisivu.Askartelulinkkejä sisustajille, pääosassa kierrätys- ja luonnonmateriaalit sekä kranssit.

Harrastukset ja askartelu(380)

Miehet (43)

Naiset (74)

Puuterihuisku (687 jäsentä)Aiheita ja asiaa naisille ja vähän miehillekin. Nyt ajankohtaisena aiheena vappu ja siitä selviytyminen.
Vapaa ja villi rakkaus ei tabuja (70 jäsentä)rakkaudesta kiinnostuneille ja yli sexuaalisille .keskustelua voit tehdä myös treffit.Kaikki mukaan.
Pro ana (26 jäsentä)Anoreksia nervosa EI mielestäni ole sairaus, ainoastaan elämäntapa.

Ostokset(28)

Demiläisten kirppis (520 jäsentä)Tänne myymään ja tekemään hienoja löytöjä kaikki rehelliset ja kaupantekotaitoiset ihmiset ;)

Ruoka ja ravintolat (96)

Rakkaudesta hyvään ruokaan (26 jäsentä)Ruoan ammattilaiset ja muut hyvän ruoan ystävät. Ruokaa rakkaudella ja sydämellä, pois kiire. Ehdottomasti ei pikaruoka kulttuurille. Huolellisesti mietitty perustelu jäsenhakemukseen.
Ravintolat(10)
yöeläjät (20 jäsentä)menevien ihmisten klaani yöelämästä nauttiville ihmisille.
Ruoanlaitto ja reseptit (16)
Reseptireppu (667 jäsentä)Löydä netin herkullisimmat reseptit ja kerro muille omat herkkuvinkkisi!
Herkuttelijan vinkki nurkka (34 jäsentä)Reseptejä raaka-aineesta kuin raaka-aineesta. Liityhän ja tuo omat herkku reseptisi muittekin tietosuuteen! Yhteisössä esittäytymis "pakko" ja aktiivisuus "pakko" Joten kaikki innokkaat ruoka-aiheesta kiinostuneet olette tervetulleet keskustelemaan!!! Tervetuloa.....
Kasviskasari (144 jäsentä)Onko vegaaniystäväsi tulossa kylään etkä tiedä mitä tarjota? Vai oletko muuten vain kiinnostunut vegaanisesta ruuasta ja ruuanlaitosta? Vai onko tuttavasi mahdollisesti maito- tai kananmuna-allergikko? Täältä löytyy apu, tervetuloa!
RESEPTIKERHO (49 jäsentä)Tässä on sivu kaikille jotka ovat kiinnostuneet ruoanlaitosta.
Viini, olut ja väkevät (60)
syyni (21 jäsentä)Hämärä nippu höystettynä hämärillä tai pimeen huonoilla kuvilla. Yleensä liikutaan hämärän rajamailla. Valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa! Myös rumille ihmisille!
Herrala&Rouvala (20 jäsentä)köyhien paikka
Kännirinki (19 jäsentä)KR= kova rauta (piti olla).
Sivun alkuun

Ihmiset

Etniset ryhmät (54)

artturit (1661 jäsentä)vain mustalaisille kaaleitten kuvien kera ja muistetaan kaaleet että hevoset autot kartiinit tai näyttelijöiden kuvat ei oo kaaleitten kuvia :) ystävällisesti toivottaa tervetulleeksi kaikki kaaleet tummat ja vaaleet) valvoja: Leif.S
Kaaleitten omat sivut (756 jäsentä)Tämä On Kaaleitten Omat Sivut Kaiken Ikäisille!
latsodiives (203 jäsentä)Sivut on tarkoitettu romaneille ilman ikä rajaa
me kaaleet (86 jäsentä)kaaleet
fart (35 jäsentä)KAALEITTEN SIVUT
gaykaaleet (35 jäsentä)Tässä on (uusi) yhteisö kaikille Gay, Lesbo tai Bi-henkisille...kaaleille, Romanit meillekin on nyt oma yhteisö.. Ajatuksien, kokemusten jakamista ja jopa tutustumista uusin samoin ajatteleviin, tunteviin ihmisiin.
Afroamerikkalainen (6)
Rotujenväliset asiat (25)
kaaleenlauluja (158 jäsentä)kaaleitten lauluja tänne vaan
ansa ikonen (61 jäsentä)kaikkia kaaleista,kuvia, artikkeleita ja musiikkia
Tavallisia kaaleita (50 jäsentä)Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
kahden kulttuurin liitto (38 jäsentä)tämä on tarkoitettu ihmisille jotka ovat kiinnostuneita eri kultuurien solmimista suhteista. Tervetuloa myös muuten keskustelemaan asiallisesti muista vastaavista... This is for everybody who has something to tell us about mixing two cultures...

Henkilökohtaiset yhteisöt (2562)

meijänläisten köysi (42 jäsentä)remmi ilosia vähän hullunpuoleisia kamuksia
Keski-Suomen mobilismia (198 jäsentä)Harrastajien sivusto, jossa on valokuva-albumi, tiedostosäilö ja muuta mukavaa
olli j. ojanen (202 jäsentä)OlliJiin sivusto, jossa on valokuva-albumi, tiedostosäilö ja muuta liki huvittavaa.
Asuntoalue (30 jäsentä)Asuntoalueen vanhat kaverit vuosien varrelta
nettikaaleet (41 jäsentä)Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Phoenixchatti (159 jäsentä)Jutustelua tuttujen ja tuntemattomien kesken =) tervetuloa mukaan ! Chatti on elossa lähinnä iltaisin!!!
Tylsyys ja Ankeus (127 jäsentä)Tylsyys ja Ankeus on saman nimisen Chatin kotisivu. Sivuilta löytyy Tylsiä kuvia jäsenistä, chatin Tylsimmät (ja hauskimmat letkautukset) ja jopa Tylsiä ruokaohjeita...
euro kaaleet (122 jäsentä)
Kauhajoen Koiraharrastajat (34 jäsentä)Kauhajoen Koiraharrastajien virallinen keskustelupalsta.
Tusina-kahvila (28 jäsentä)Tämä yhteisö on tarkoitetu sekä miehille että naisille...Liity mukaan!
Linkkiketju (27 jäsentä)Jos haluat mainosta yhteisöllesi. Ei mikään tavallinen rinki.
Deulikaane cale (24 jäsentä)Uskon asioista ja kaaleiden kielestä kiinostuneille kaaleille
Ohjattu Web-julkaisutoiminto (1749)
Nettiseurakunta (31 jäsentä)Jumalan seurakunta netissä
BIOTS99 (20 jäsentä)BIOTS99 luokkaretki laivalle 2003 keväällä
Omat valokuvat (358)
Tanjan mallikansio (55 jäsentä)mallikansiokuvia
eurokaaleet2005 (46 jäsentä)tänne kaaleitten kuvia ja paljon
Sup4stAr (30 jäsentä)Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Naseva (21 jäsentä)Turun Ammattikorkeakoulussa Salon toimipisteessä kaupan ja hallinnon alalla tietojenkäsittelyn koulutusohjelmassa yrityksen informaatiojärjestelmien suuntautumisvaihtoehdossa opiskelevien tytsien Naseva-tiimi!!!
Tiedostosäilö (54)

Homot ja lesbot(22)

Nuoret homot (77 jäsentä)Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Nuoret bi/l-tytöt. (139 jäsentä)Nuoret, alle 20-vuotiaat bi tai lesbotytöt.
Tyttörakkautta!!! (57 jäsentä)Tytöille, jotka pitävät tytöistä...
BOYS cute (24 jäsentä)Teen boys

Ihmissuhteet (216)

Suhteellista (1589 jäsentä)Ongelmia parisuhteessa? Ystävyyssuhde koetuksella? Pura ihmissuhdekiemuroita Suhteellista-yhteisössä.
* Ajattomat * (140 jäsentä)(¯`·._.·:* AJATTOMAT *:·._.·´¯) Kaiken ikäisille! Keskustelua eri aiheista, päivän mietelause, huumoria, ajankohtaista, elämän viisauksia y.m. Täällä voit kertoa huolistasi, suruistasi ja iloistasi, joista ei voi olla kertomatta. Web-kameroita joka puolella maailmaa. Juhlapyhinä ilmaisia sähköposti kortteja, joita voit lähettää edelleen. Tervetuloa! Liity jäseneksi. Odotamme Sinua. Mukava asenne. Viihdy kanssamme.
Nettituttavuus (36 jäsentä)Tervetuloa nettituttavuus yhteisöön kaiken ikääset ihmiset netti tuttavuuksia pongailemaan.
Smalli Online (53 jäsentä)Suomen Matkalaukkulapset ry verkostoituu! Jos omaat kolmannen kulttuurin taustan (mk, bk, tck) liity seuraamme.
LasipalloChatOriginal (48 jäsentä)SE AITO JA ALKUPERÄINEN PALLOLAISTEN YLLÄPITÄMÄ , MUIDENKIN HALUAMA!! :D ;) Vältä kopioita!Alkuperäisen Lasipalloyhteisön Chathuone. Mukana varsinaiset lasipallolaiset perinteiseen Lasipallohenkeen, käytämme mm avoimena chattinä:Kaikki ystävämme ja uudet kiinostuneet ovat tervetulleita tutustumaan meihin aikuiseen leppoisaan kiikustuolihenkeen. Aiheet laidasta laitaan.Ilman suorituspaineita. Vaihtelemme ajoittain chat huonetta, paikka ja ajankohtaiset viestit voit lukea ChatOriginaalin etusivulla. Voit myös laittaa kysymyksiä sinne.Tervetuloa!
Hyde Puisto (43 jäsentä)Asiallinen keskustelupaikka tosikoille ja veitikoille, niin sinkuille kuin varatuille. Täällä on tärkeintä, että ihmisellä on omia mielipiteitä. Uusia tuoreita ajatuksen vaihtajia otetaan mukaan mielellään, että tervetuloa joukkoon, sana on vapaa.
Suklaan kerho (35 jäsentä)Suklaa on maku ja samalla nimimerkki jonka takana on ihminen.
K18 Linkit (2229 jäsentä)Täältä löydät kuumimmat linkit sekä yhteis*Chatin, jossa yhdistetty useita MSN -yhteisöjä. Must C.
Sinkut (985 jäsentä)Kaikki sinkut, jotka etsivät vakinaisempaa suhdetta. Tule mukaan, etkä enää huomaakaan olevasi yksin. Uudistuneet ja upeat sivut!
SNCry (181 jäsentä)Suomen Kansallinen Naturisti Klubi ry:n (SNC ry) keskustelupalsta. SNC on kotipaikkanaan Turkua pitävä yhdistys, jonka periaatteena on olla kaikkien naturistien etujärjestönä Suomessa, pyrkiä levittämään tietoutta naturismista ja kehittämään jäsenistölle naturistista toimintaa. Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä sekä miehet että naiset, niin yksittäisinä jäseninä, pariskuntina kuin perheinäkin.
Esileikistä ----> Orgasmiin (142 jäsentä)Yhteisön tarkoituksena on antaa seksuaalivalistusta ja toimia avoimena keskustelu kanavana kaikilla seksuaalisuuden eri alueilla ! EI LIITTYMIS PAKKOA ! Tulehan kurkkaamaan mistä tänään puhutaan. =) ..Vilkkaassa Yhteisössämme !
Etsimässä seuraa! (88 jäsentä)Oletko etsimässä seuraa??? Tämä yhteisö on juuri sopiva sinulle!
Teini Nuoret! (57 jäsentä)Nuorille tarkoitettu yhteisö!
Hullujenhuone (45 jäsentä)Rakastuneille, eronneille, höyrähtäneille, viisastuneille, lipsahtaneille ja muuten vain elämää nähneille ja sitä janoaville. Siirtykää korvienne väliseltä pururadalta Hullujenhuoneen linnunradalle! Peace&Love
Uusi Alku (43 jäsentä)Nämä sivut ovat tarkoitettu, kaiken ikäisille vauvasta, vaariin.. Sivulta löytyy keskustelupalsta aihealueineen, chatti, kirjeenvaihtopalstat, ja myöskin apula palvelu, jossa voi jättää viestiä, mikäli tarvitsee apua elämän pienten, että suurten ongelmien ratkaisuun..! Joten mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan sivullemme, tervetuloa mukaan..!! TV:Lonely Star Line86
Kiss Vaasa (30 jäsentä)Täälä tapaat Kissin Vaasan porukkaa. Löydät heistä tietoa ja joiltakin kuvia. Sivuja pitää pystyssä 2 Vaasa chatin käyttäjää. Joten tervetuloa listalle ja toivottavasti saadaan myös puheenaihetta aikaseksi vaikka chattäilemmekin ahkerasti.
Nuorille miehille vanhempia naisia (28 jäsentä)Tämän yhteisön on tarkoitus koota yhteen otsikon kuvauksen täyttäviä miehiä ja naisia.
Rakastunut (28 jäsentä)Yhteisö Rakastuneille ja kaikille niille jotka rakastavat toisiaan ja lähimmäisiään ja haluaa siitä keskustella toistenkin kanssa.
Pandorea (24 jäsentä)kuin asiallisen käytöksenkin. Ja, tottakai, miehetkin saavat täällä sanoa sanasensa. Deittipalsta tämä sen sijaan ei ole.
Pumpulinurkkaus (20 jäsentä)Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta
Avioliitto ja avioero(15)
Kirjeystävät (38)
kirjeysmyt (26 jäsentä)Tämä yhteisö on perustettu niille jotka haluavat hake kirjekaveria. Lähetä jäsen hakemuksesi. Kerro hakemuksessa jotain itsestäsi, vaikka nimi ja ikä.
Ulkomaalaiset kirjekaverit (58 jäsentä) Ketä kiinostaa saada kirjeystäviä ulkomaalta, liitykää tänne. Ystäviä voi saada näistä maista: Venäjä, Saksa, Englanti, Suomi(ketkä haluu) jne..
Swappailijat (26 jäsentä)Kaikki rupu- ja k-tasoswapparit ovat tervetulleita tänne.Laatuswappareiltakaan ei ole pääsy kielletty kylläkään.. Mutta sivujen paino on lähinnä rupu/k-tasoswappaamisessa. Tervetuloa!! :)
Sinkut (47)
Yksinäiset (175 jäsentä)Yksinäisten ihmisten kohtauspaikka. Täältä löytyy vapaita miehiä ja naisia!!
TREFFIT/ROMANSSI (90 jäsentä) mielelään roheita ilmoituksia ja alaston kuvia. Mutta voi myös tehdä tavalisen ilmoituksen ja laittaa tavalisen kuvan. ;)
NettiTreffit (77 jäsentä)Täällä saa jättää ilmoituksia.. jos on sinkku mm.. ja saa tavata frendejä.. Ja mä haluisin lisää MSN MESSENGER kavereita... :! :D
seksiä jä elämää (31 jäsentä)nuoret
me halutaan miestä (23 jäsentä) Sinkuille ja wanna-be sinkuille tarkoitettu yhteisö, jossa valitetaan miehen puuteesta.

Ikäryhmät(409)

Me savolaiset (45 jäsentä)Tämä yhteisö on tehty meille ihanille savolaesille.Tulukee jookollaa höpötämmää,kaekesta muan ja taevaa väliltä ja avaruuvestakkii suap huastoo jos on vaekka ufon nähny.
Jämsä 1994 -Ysiluokkalaisten luokkakokous (35 jäsentä) Jämsän yläasteen vuosien 1993- 1994 ysiluokkalaisten luokkakokous
Salaseura*~ (34 jäsentä) Seuraa vailla? Et kauan...
20-vuotiaat (23)
~ * ~ travellin' & musica ~ * ~ (52 jäsentä)Girl talk with balls.
Höpöttelijä (83 jäsentä)Täällä minä etsin juttukavereita.. olen 22-vuotias opiskelijatyttönen ja kaipaan ihan normaalia jutustelua, en mitään pornoviestejä...
Elisen keskustelupalsta (68 jäsentä) Oletko 18-25-vuotias mukava ihminen?Etsitkö netistä muutakin kuin deittiseuraa?Haluaisitko keskustella ja väitellä ihmisten kanssa suurista tai pienistä asioista? Tule sivuillemme ja löydä sielunveljesi!! PS.nimiehdotukset yhteisölle tervetulleita...:)
30-vuotiaat (18)
rupatteluhuone yli 35:lle (25 jäsentä) juttuseuraa kaipaavat yli 35-vuotiaat naiset ja miehet. Juttuahan syntyy asiasta kuin asiasta...
30 ---> ja risat (22 jäsentä) Tässäpä yhteisö meille kaikille yli 30 vuotiaille nettipörräreille. Toivon vilkasta keskustelua ja uusia tuttavuuksia! Yhteisö on kaikille avoin! Häiriköt poistetaan tarvittaessa... Ja alaikäiset. Paikassa on mahdollista jakaa valokuvia toisten käyttäjien kanssa sekä keskustella Chätissä jne.
40-vuotiaat (8)
nelikymppiset (128 jäsentä) yli nelikymppisille
Nelikymppisille naisille, jotka tykkäävät nuoremmista m (24 jäsentä) Vaihdetaan kokemuksia, ajatuksia ja vinkkejä.
50-vuotiaat (18)
yli 50 vuotiaat (130 jäsentä)Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Teini-ikäiset (309)
Netti~Frendit :) (289 jäsentä) Netti/mailikamuja kaivataan :))
KAIKKI (37 jäsentä) Deitti kavereita etsiville
Teini-ikäiset (464 jäsentä) Sivut on tarkoitettu kaikille 13-17 vuotiaille tytöille ja pojille.Vaihdetaan kuulumisia ja chattaillaan.
Deitti (215 jäsentä) Löydä se oikea ! ! ! (Ei tarvi liittyä)
Eroottinen paikka (194 jäsentä) 15-19 vuotiaille, muut painukoot hel*******!
Konsta on Kuningas (136 jäsentä) tää yhteisö ei oo mitenkää erityisemmin erikoistunu mihinkää yhtee aiheesee, vaan tääl voi kaikki käydä keskustelee ihan mistä vaa...
sekOpäisten sekasotku :] (121 jäsentä) tää paikka on kaikille teille jotka ootte täydellisiä sekOpäitä! uskallatte olla oma itsenne, seisotte sanojenne takana.. ja nautitte elämästä. Uskallatte olla sekOpäitä :]
girlspowerii (101 jäsentä) Haluan tanssi lumisateessa. Tahdon sulkea silmäni ja lentää pois. Haluan tutustua teihin kaikkiin... Sivut on tarkoitettu 12-19 .wee tytöille , joista löytyy voimaa parantaa mailmaa :D
-mansikkamunkki- (71 jäsentä) Mä tahdon lentää tähtiin, nähdä enkelten valkoiset siivet, tanssia keijujen kanssa, nukkua vieressä peikkolapsen, rakastua sammakkoprinssiin. Yhteisö on tark. hulluille, erikoisille ja kaikin puolin mukaville n.11-19w. immeisille.. Kaikki mukaan! <3 Wii law juu! <3
ATryhmä (48 jäsentä) hassupeli
TAKKARIN VAKKARIT (46 jäsentä) TAKKARIN HULLUJEN KOKOONTUMISPAIKKA xD
reddiam0n (40 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Nuoret (31 jäsentä) Tällänen ihme yhteisö jonne kaikki ovat tervetulleita 11-18 vuotiaaseen
CrexieZone (27 jäsentä) Kreetan ja Irenan kotisivut, josta löytyy kyllä muutakin kivaa...! :)
Heliannah (25 jäsentä) uudet sivut koska sähläsin edellisten kanssa.. xD noo.. eikun vaan kaikki käymään näistä tulee sitten huipusti paremmat.. heh :P
Vanhukset (6)

Julkisuuden henkilöt (58)

Kikka Fan Club (111 jäsentä) Tänä yhteisö on omistettu Kikalle. Tuolle suomen ainoalle viralliselle kiihdyttäjä viihdyttäjälle. Kikka rulettaa!!
-CLS- (29 jäsentä) Täällä on kaikkea charmedista.
jeenot (27 jäsentä) LAITTAKAA TÄNNE KOMIOITTEN KAALEITTEN KUVIA
SAVONLINNA (24 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
MÖRRIMÖYKYN KOTI (20 jäsentä) täällä puhutaan kaikesta eli mukaan vain eli kaikki tervetuloa mukaan liittymään ja jutustelemaan. Eli sana on vapaa. Huumoria pitää olla.

Romantiikka (675)

Friendship's Day (5926 jäsentä) Etsi seuraa nettitreffien kautta! Tutustu myös ystävänpäivän materiaaliin, herkullisiin resepteihin, aforismeihin jne.
Tahdon (533 jäsentä) Morsianten ja sulhasten yhteisö. Kerro häistäsi tai niiden valmisteluista
Kimppa kivaa3 (33 jäsentä) Jotain kivaa:D
Tantraseksi (456 jäsentä) Romanttisesta luonnollisesta Tantra-Seksuaalisuudesta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat löytää uutta ilmettä erotiikkaan. Artikkeleita, chat, deitti ja muut tantriset palvelut. Perustettu 17.7.02.
webcam SUOMI (222 jäsentä) chatti kaikille joilla on webkamera!!
Elämä sinkuna (180 jäsentä) Sinkku ja haluais tutustua muiden ihmistan kanssa.
maustetta makuuhuoneeseen (126 jäsentä) Kinkkisiä kysymyksiä ja vastauksia. Täällä voi huoletta jakaa surut ja murut sekä antaa vaikkapa vinkkejä toisille!
Romanttinen linja (125 jäsentä) Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä.Eritoten Romantiikasta ja kenties voi lipsahtaa erotiikkaankin. Sivut on tarkotettu naisille ja miehille, jotka tuntevat tietävänsä ko. aiheista jotain!
Tantraloves (79 jäsentä) Suomen tunnetuimman tantrakonsultin Asko Nummelan perustama keskustelufoorumi ja kohtauspaikka tantraseksistä kiinnostuneille. Kerrothan jotain itsestä liittyessäsi. Kiitos ja tervetuloa mukaan.
-Rakkaus- (47 jäsentä) Kaikkea rakkaudesta ja siihen liittyvistä asioista,seksistä ja muusta :) Jäseniä kaivataan!!!!
Hullujenhuone turkulaisille (42 jäsentä) Hullujenhuone....aika siistii, eiks je?
Teini RoManTic (42 jäsentä) Kaikki 13-16 vuotiaat tänne jutteleen mistä vaa...
Mietelmiä (33 jäsentä) Tässä yhteisössä on tarkoitus kirjoittaa mietelmiä ystävyydestä, rakkaudesta, jne. Sillä ei ole väliä että onko sinun tai jonkun muun mietelmä.
Helsinki, Finland (26 jäsentä) City
Aikuiset (604)
Henkilökohtaista (107)
Homot ja lesbot (42)
Järjestöt (30)
Miehet (27)
Naiset (44)
Viihde (99)
Seurustelu (25)
hiekkalaatikko (65 jäsentä) Täällä leikitään vaikka mitä leikkejä, mutta tappelut lopetetaan lyhyeen :)
P.E.R.V.O (72 jäsentä) Seksistä kiinnostuneiden oma yhteisö
tyttöystävätön ja poikaystävätön (70 jäsentä) pojalla jolla ei ole tyttöystävä voi etsiä täältä tyttönystävän ja tyttöllä jolla ei ole poikaystävä löytyy helposti täältä. lähettävät toiselle sähköpostia!!!!!!!!!
Rakkaus (60 jäsentä) Täältä sitä yritetään etsiä. Kaikki ei vaan aina mene niin kuin pitää. Yritä silti jaksaa yrittää. Ehkä täällä on joku sinullekkin.
turunkaaleet (21 jäsentä) Tervetuloa yhteisöön Turun Kaaleet Olitpa valvoja, jäsen tai vierailija, toivomme, että viihdyt tässä MSN-yhteisössä.

Taiteilijat(86)

Taide (118 jäsentä) Tässä yhteisössä on tarkoitus käsitellä taidetta ja siihen liittyviä kysymyksiä, kuten sitä, mikä on taidetta tai sitä, mikä nykytaiteessa ärsyttää. Taiteen ystävät ja vihamiehet, tervetuloa! Mitä vahvempia mielipiteitä, sen lähempänä olemme totuutta.
Kirjoittajat (43 jäsentä) Kirjoittajien, kirjailijoiden, runoilijoiden sivut. Proosaa, runoa, lyriikkaa, draamaa, näytelmiä, romaaneja, aforismeja, ajatelmia, kalevalanmittaa, esseitä, kirjeitä, tarinoita, pakinoita, sananlaskuja.
Erik.Poikkeus (52 jäsentä) Meta - Ironinen seurue haastaa katsomaan, keskustelemaan... Yhteisö avoin kaikille Taiteenystäville, erialojen taiteilijoille ym Meta-fyysikoille... Liity nyt, huomenna se voi olla jo myöhäistä!!!"
Sivun alkuun

Järjestöt

Kansalaisoikeudet (11)

Suomi paremmaksi (68 jäsentä) Yhteisö tiedottaa ajan ilmiöistä mm. - elinkautisvelkavangeille, - ylivelkaannutetuille, - virkavallan väärinkäytön uhreille, - (pakko)työttömille, - nöyryytetyille eläkeläisille, - kaikille syrjäytetyille LISÄKSI KERROMME - autoista ja liikenteestä, - matkailusta, - ihmisistä & ilmiöistä, - ruoasta ja terveydestä
ValtaMafia (20 jäsentä) Paljastaa vallankäyttäjien väärinkäytökset ja kähminnät, oman edun tavoittelun ja kabinettisopimukset. NÄISTÄ EIVÄT LEHDET USKALLA KIRJOITTAA!

Kuluttaja(7)

sasory (127 jäsentä) Suomen Asumisoikeusasukkaat ry:n jäsenten yhteisösivut
Kaaleitten ,Osta ja Myy (105 jäsentä) Täällä voi kaikki Kaaleet,Ostaa ja Myydä Esim:Hameita,Röijyjä,Essuja. Lapsille golits pukuja ym: Miehille Takkeja,Housuja ym: Täällä on myös saatavana kirjonta töitä mm: Pyyhkeitä,Tyynyliinoja ym: Täällä voi myös ilmoittaa Ompelijoiden puhelinnumeroita ja osoitteita.

Miesasialiike (18)

Muut järjestöt(224)

Winkut (435 jäsentä) Virtuaalinen kohtauspaikka nuorena leskeksi jääneille.

Kullervo - traktori- ja konekerho (222 jäsentä) Traktori- ja koneharrastajien, maatalouden vaiheista kiinnostuneiden valtakunnallinen ja tarvittaessa rajoista piittaamaton järjestö.
AsiapitoinenHuuhaaChatti (63 jäsentä) asiaa ja vähempi asiaa kakkaan ja ylipäätään elämään liittyen
ankyttavat_lapset (40 jäsentä) Keskustelufoorumi änkyttäville lapsille, heidän omaisilleen ja puheterapeuteille sekä muille asiasta kiinnostuneille.
IRPTVYY (30 jäsentä) Joensuun ensiapuryhmän toiminnasta kertovat sivut.
Agora ry. (78 jäsentä) Mielenterveydenkuntouksen kehittämisyhdistys Agoran maksaneiden jäsenien nettisivut MTKl:n jäsenyhdistys. Liittyessään sivustoon jäsen joutuu ilmoittamaan oikeat yhteystietonsa valvojalle.. Muuten voi toimia nimimerkin kanssa.
Remember Copyright (63 jäsentä) Liity yhteisölläsi sivuille jos vastustat kopiointia ja yhteisösi ei kopioi!
V-Community (44 jäsentä) Yhteisö graafisille sekä kirjallisille töille... Asian sopivuudesta päätetään erikseen...
EF Returnee Club (38 jäsentä) Asiaa vaihto-oppilasvuodesta, keskustele entisten vaihto-oppilaiden kanssa, lähetä kysymyksiäsi, katsele kuvia
Yhteissaunan ystävät (37 jäsentä) Kirjoituksia ja kuvia saunaperinteestä Suomessa ja ulkomailla
Joulutontut (31 jäsentä) Meille hirmuisille joulufriikeille oma yhteisö :) Kaikki joinikaa ihmeessä.
PorPr 3JK "posse" (30 jäsentä) Porin Prikaatin Kuninkaallisen Kolmannen taistelujääkärikomppanian johtajille tarkoitettu yhteisö. Jääkärit, älkää vaivautuko.
HIMmelin kirppis (29 jäsentä) Tää on tämmönen kiva kirppis johon kannattaa liittyä :)
DEMKOFI (28 jäsentä) Pedagogista keskustelua uusien ja vanhojen, ihmisten välisten, kytkentöjen mahdollistamiseksi ja 30-vuotisjuhlan, Opettajan päivän valmistelemiseksi
Sallan Erä- ja Kalamiehet ry. (27 jäsentä) Metsästysseura
Omituisten otusten kerho (24 jäsentä) Kohtaamispaikka aidoille, normaaleille ja epänormaaleille ihmisille. Myös eläimille pääsy sallittu!
SMPS Joensuu (23 jäsentä) Suomen Meripelastusseura, Joensuun Järvipelastajat ry
Miljöösuunnittelijoiden toverikunta (22 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Alpert Ry (21 jäsentä) Alkoholiperheen Lasten Tuki Ry Tarkoitettu auttamaan aikuisia, joiden lapsuus on ollut psyykkisesti vammauttavaa.
Rakennusliiton osasto 10 Tampere (20 jäsentä) Nämä ovat RL. Osasto 10 Tampereen rakennustyöläiset ry. WEB-sivustot
sininenlintu (20 jäsentä) Tervetuloa: Täältä saat tietoa toiminnastamme ja voit varmistaa että olet tekemisissä rekatun auttajan kanssa.Tämä yhteisö on auttava seurakunta ,jossa kaikki on tervetulleita uskontoa tai polittisesta katsomuksesta huolimatta.

Naisasialiike(6)

Nuoriso (221)

Swapparit (2122 jäsentä) Yhteisö kaiken ikäisille swappareille ja swappailusta kiinnostuneille. Albumissa laaja valikoima jäsenten taideteoksia, ilmoitustaulun puolella kysymyksiä -ja vastauksia askarruttaviin asioihin, monipuolinen linkkivalikoima... Lisää inspiraatiota ja piristettä mielelle!
ensonpartiosiskot (41 jäsentä) partiolippukunta Enson Partiosiskot ry
Malmön Suomiklubi (30 jäsentä) Malmön Ruotsinsuomalaisen nuorisoyhdistyksen jäsenten omat sivut. Lisätietoa: http://suomi.st
swappailu (68 jäsentä) Tämä on swappailu-aiheinen yhteisö. Täältä voi hakea s-ystejä yms. Keskustelua ja juttua swappailusta.
Neko-Team (49 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Vuokatinrannan 1. Ripari 2004 (44 jäsentä) Kaikki Vuokatinrannan 1. Riparille 2004 osallistuneet voivat vaihtaa kuulumisia ja sopia tapaamisia, koska mehän emme tutustuneet toisiimme vain leirin takia vaan elämää varten. Kol. 12:6-8 Kristuksen kanssa eläviksi tehdyt 6 Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään. 7 Juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana. 8 Pitäkää varanne, ettei kukaan houkuttele teitä harhaan tyhjillä ja pettävillä viisauden opeilla, jotka nojautuvat ihmisten perinnäisiin käsityksiin ja maailman alkuvoimiin eivätkä Kristukseen.
Lappeen Siniset (40 jäsentä) Partiolippukunta Lappeen Sinisten jäsenten kohtaamispaikka, jossa on tarkoitus käydä retkeilyaiheista keskustelua sekä jakaa hienoja valokuvia.
Uni-klubi-rock (36 jäsentä) <3
Yhteisö (20 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.

Vanhukset (8)

Ympäristö (24)

Ympäristönsuojelijat (36 jäsentä)Hei kaikki viherpipertäjät! Nyt olisi aika tehdä jotain!Luomusta, ympäristötoiminnasta ja kaikesta luontoon liittyvästä kiinnostuneet liittykää ihmeessä listalle. Olen ollut luonnonsojelussa mukana vuoden ja voin sanoa että on kannattanut.Hyppää kyytiin!
Sivun alkuun

Kohteet ja matkailu

Aasia (33)

Etelä-Korea (1)
Intia (1)
Japani (12)
Japanista kiinnostuneille (105 jäsentä) Tervetuloa tähän yhteisöön. Pyytäisin, että jos millään tavalla olet kiinnostunut Japanista, liityt tähän yhteisöön. Keskustelemme kaikesta Japaniin liittyvästä, esim. kieli, kulttuuri, anime, ruoka, manga... jne. Liity rohkeasti, jos edes kiinnostaa tietää asioista, joita et ole ennen välttämättä tiennyt!
Japan Webring (20 jäsentä) Webring, joka on omistettu pelkästään anime-, manga- tai jollain muulla tavalla japani-aiheisille sivuille.
Kiina (5)
Kiinan kulttuuri & matkailu (43 jäsentä) Kiinan matkailua ja kulttuuria.
Malesia (1)
Taiwan (0)
Turkki (2)

Afrikka(6)

Australia ja Uusi-Seelanti (14)

Australia fanatics (49 jäsentä) Australia, sinne on päästävä! Mutta miten ja mitä siellä oikeastaan on? Liity seuraan...
Uusi-Seelanti (34 jäsentä) Kiinnostaako sinua Uusi-Seelanti? Oletko matkaillut siellä, tai onko se kenties unelmasi? Vai satutko vain pitämään tästä maasta? Mitä ikinä vastasitkin, olet tervetullut joukkoomme! Sukella kanssamme metsien kätköihin, merten syvyyksiin tai kaupungin hämyyn. Yhdessä voimme jakaa unelmamme ja oppia lisää tästä maasta. Ole hyvä, ja liity!

Etelä-Amerikka(9)

Eurooppa(85)

Moottorimuseoita (34 jäsentä) Euroopassa on huikean monta hienoa auto- ja moottorimuseota. Tämä on museovieraiden yhteisö.
Alankomaat (0)
Belgia (0)
Espanja (7)
Espanjan ihmeet (346 jäsentä) Yhteisö on kaikille Espanjan mantereella matkaaville. Kertokaa missä kannattaa käydä syömässä ja mitä kannattaa katsella...
ingles info (20 jäsentä) kaikki ketkä haluavat saada, jakaa tai keskittää tietoa playa del inglesin loma kohteesta ... liittykää!
Irlanti (1)
Iso-Britannia (2)
Skotlanti (34 jäsentä) Tämä on oikea paikka juuri Sinulle -Skotlannin ystävälle! Minun intohimonani on jostain syystä jo pitkään ollut Skotlanti -sen kulttuuri, kieli, historia -kaikki siihen liittyvä. Uskoisin muitakin minunlaisiani olevan, joten rohkeasti vaan peremmälle!
Italia (5)
Italian suomalaiset (74 jäsentä) Italian-suomalaisten foorumi, avoin kaikille maassa asuville, asuneille tai siitä kiinnostuneille.
Italian matkailu (77 jäsentä) Tietoa matkailusta, kokemuksia ja valokuvia
Itävalta (1)
Kreikka (5)
Kreikkaan matkaajat (282 jäsentä) Kreikasta ja Kreikkaan suuntautuvista matkoista kiinnostuneet.
kreikanopiskelu (44 jäsentä) Yhteisö on tarkoitettu kreikan kielen harrastamiseen ja harjoittelemiseen muiden samanhenkisten ihmisten kanssa sekä kaikenlaiseen ajatusten ja kokemusten vaihtoon koskien kreikkalaista musiikkia ja kulttuuria, matkoja ja matkakohteita ym.
Norja (0)
Portugali (1)
Puola (1)
Ranska (3)
Ruotsi (1)
Saksa (0)
Slovakia (0)
Slovenia (0)
Suomi (34)
Matkailu (827 jäsentä) Matkailuyhteisössä on tarjolla ajankohtaisia matkailuvinkkejä ja -linkkejä. Tule ja tutustu!
Finland_Chat (42 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Sveitsi (1)
Tanska (1)
Tsekin tasavalta (3)
Unkari (2)
Venäjä (2)

Kanada(3)

Karibia (1)

Lomakuvat(19)

Matkailupalvelut (7)

Lomaosakematkailijat (28 jäsentä) .. LOMAOSAKKEIDEN OMISTAJILLE JA ASIASTA KIINNOSTUNEILLE .. tietopankki lomaosakkeista, tietoa vaihtojärjestöistä, lennoista ja muusta matkailuun liittyvästä Vaihdetaan kuulumisia, kommentoidaan kohteita, annetaan vinkkejä lentohinnoista ja jutustellaan muita mukavia matkailuun liittyviä asioita. mukana valokuva-arkisto lomaosakehuoneistoista, kohdekuvauksia ja matkakertomuksia
Lapinkalhu (25 jäsentä) Lapinkalhu- yhteisöön kuuluvat kaikki Lapin Kalhussa Ylläksen Äkäslompolossa vierailleet ja yhteistietonsa jättäneet. Lapin Kalhu on Juuson pyörittämä iso (26h) maja ihmisille jotka haluavat oppia yhdessä uusia asioita ja saavat samalla uusia elämyksiä ja ystävyyssuhteita. Kuulumme kaikki "Kalhukoplaan". Kerää oma yhteisösi ja tule tutustumaan. t Juuso

Matkakohteet(17)

Vaihtarivuosi (451 jäsentä) Tämä yhteisö on tarkoitettu kaikille ulkomailla opiskelleille tai työskennelleille, tai sitä suunnitteliville. Yhteisön jäsenet voivat vaihtaa kokemuksiaan, keskustella ulkomailla elämisestä ja tallentaa valokuva-albumiin omia kuviaan.
Omaloma-matkailuyhteisö (65 jäsentä) Omatoimimatkailijan oma yhteistö. Sisältää mm. keskusteluryhmän, matkakertomuksia, matkailulinkkejä yms. hyödyllistä. Yhteisö on ensisijaisesti suunnattu omatoimimatkailijoille, mutta kaikki muutkin matkailusta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
Ulkomaille töihin. (25 jäsentä) Kaikille jotka haluavat saada töitä ulkomailta. Espanja Thaimaa ym ym..

Meksiko ja Latinalainen Amerikka(0)

Yhdysvallat (8)

Sivun alkuun

Koti ja perhe

Koti ja puutarha(80)

Multapeukalot (471 jäsentä)
Vaihda mullat ajallaan! Keskustele kasveista ja niiden hoidosta.
Rakennusteline (103 jäsentä)
Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Designtalot (621 jäsentä)
Tämä yhteisö on tarkoitettu kaikille teille joilla on jo Designtalo tai olette suunnittelemassa tai rakentamassa sellaista!
Älvsbytalo (1022 jäsentä)
Älväreistä kiinnostuneille. Aktiivinen ja informatiivinen yhteisö.
As.oy Honkaharju, Hyvinkää (28 jäsentä)
Asunto Oy Honkaharjun yksityinen yhteisö. Jäseniksi hyväksytään osakkaat, asukkaat ja harkinnan mukaan myös muita Honkaharjuun läheisesti liittyviä henkilöitä. Julkinen sivu: www.honkaharju.fi
Muurametalot (77 jäsentä)
Uutena kotimaisena valmistalotoimittajana Muurametalot on ollut suuren kiinnostuksen kohteena. Tietoa ja kokemuksia ko. firman taloista on vielä melko vähän. Tämä yhteisö on perustettu keskustelufoorumiksi Muurametalossa asuville ja sen hankintaa suunnitteleville,
Sulkuranta (30 jäsentä)
Sulkurannan siirtolapuutarhan asukkaiden yhteiset sivut. Mukaan ovat tervetulleita myös muut puutarhanhoidosta kiinnostuneet sekä erityisesti muiden siirtolapuutarhojen asukkaat kuulumisia vaihtamaan. Tässä yhteisössä emme käytä nimimerkkejä, vaan esiinnymme omilla nimillämme.

Lemmikkieläimet (1727)

Annun ja Iidan eläinhoitola (42 jäsentä)
Täällä voit hankkia oman virtuaali hoitsun. Täältä löydät kaikenlaisia eläimiä Hevosista Ihaaseen! Tule siis etsimään itsellesi hoitsu!!!
heppatalli-sateenkaari (41 jäsentä)
Hauska yhteisö josta saat oman hoitsun tai vaikka kaksi! Kaiken ikäisille! Voit ottaa hoitsuksi myös muita eläimiä, kuin heppoja/poneja! Löytyy monia elukoita: hepoista...possuihin...kissoihin...koiriin... jyrsijöihin!
Lapset ja Lemmikit (38 jäsentä)
Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Koijarit (28 jäsentä)
Tavoitteena on koikarppi- ja allasharrastuksen tietämyksen lisääminen, henkilökohtaisten kontaktien luominen ja tämän mielenkiintoisen harrastuksen levittäminen maailmalta Suomeen.
Lemmikki maailma (184 jäsentä)
Lemmikki maailmassa voit tutustua uusiin ihmisiin, keskustella eläimistä ja saada uutta tietoa! : )
-c-P-c- (72 jäsentä)
Täältä saat tietoa lemmikeistä ja myös oman virtuaalilemmikin (koira. kissa,hevonen, kani), jota hoitamalla saat hoitopisteitä. Kuukauden työntekijä palkitaan mahtavilla kuvilla. :) Tule käymään!
Neitokakadu (65 jäsentä)
Yhteisö pienoispapukaijan, eli neitokakadun harrastajille ja lintuharrastustaan aloitteleville. Tietoa kasvatuksesta ja kasvattajista.
Karvapallot (52 jäsentä)
Kaikkien hamsteriystävien koti http://karvapallot.cjb.net -sivujen ohella :)
Kani chat! (50 jäsentä)
Virtuaalinen kani-hoitola jossa saat oman hoitokanin!
Tiipukan hamsula (45 jäsentä)
Näillä sivuilla kerron hamsuistani, ja vähän jotain itsestänikin. Paljon tietoa hamsuista, enemmän hamsu- kuin mun esittelysivut! Tervetuloa, kaikki hamsuihmiset!
PetTown (36 jäsentä)
Wirtuaalilemmikeitä kaikille, tule hakemaan omasi! Hieno viekku, hoitokirja, kerhohuone...jne! ^___^
Maijun Lemmikkisivut (35 jäsentä)
Kaikille eläinten ystäville
Eläinten ystävät (31 jäsentä)
Täällä kokoontuvat kaikki jotka pitävät eläimistä tai omistavat sellaisen.Täällä voi keskustella tai saada hyviä vinkkejä eläimiin liittyen tai vähän kaikkeen!
lemmikkimarsu (31 jäsentä)
tämä yhteisö perustuu marsuihin niistä jutteluun ja kaikkeen mahdolliseen marsuista.
Peipon Pesä (22 jäsentä)
Oma yhteisö häkkilinnuista ja erityisesti loistopeipoista ja kanarianhempoista kiinnostuneille. Tervetuloa!
WULI 14 (22 jäsentä)
Kannattaa tulla tää on aika kiva paikka ja täällä on koiria, kissoja hevosia ja poneja liskoja tulossa kaneja ja kaikkea jos vain ilmoitatte tänne itsenne jäseneksi!
Hevoset (601)
Porin seudun tätiratsastelijat (83 jäsentä)
Oma keskusteluyhteisö Porin ja lähialueiden yli 22v tätisunnuntairatsastelijoille/hevostelijoille, jotka harrastavat hevostelua ilman kummempia tavoitteita vain omaksi ilokseen ja mielenvirkistykseksi.
Ex-ravurit (139 jäsentä)
Yhteisö on kaikille ex-ravureista kiinnostuneille hevosihmisille jotka jaksavat puurtaa ja työstää omia tai vähemmän omia ex-ravuri ratsujaan. Tämä on juuri sopiva paikka sinulle joka tahdot kysyä muilta apua tai jakaa kokemuksiasi muiden kanssa.
Hevosrakkaat (59 jäsentä)
Hevosyhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita ikään tai sukupuoleen katsomatta=)
Hevosclub (197 jäsentä)
Hevostelua kaikessa muodossa! Kuukausittain vaihtuvat artikkelit hevosmaailmasta!raviaiheista kopsuttelua myös!Tervetuloa!!!
pollela (83 jäsentä)
Yhteisö kaikille hevosista ja hevos-swappien vaihtelusta kiinnostuneille. oikea paikka.
Ruusun Ratsastuskoulu (65 jäsentä)
Netissä toimiva talli, tule ja tutustu monipuoliseen toimintaamme!
Virtuaalitalli Kuunsäde (25 jäsentä)
Täällä on muutama hevonen ja tämä on virtuaali talli tervetuloa=)Täällä on myös koiria=)
Kookos Saari (24 jäsentä)
Tervetuloa aktiiviselle virtuaalitallillemme! :D Tallia pitävät Mondred ja StIuRuÉlNa ! Tule katsomaan ja viihdy! Täällä on myös muutama peli, jos ei ole kauheen heppahullu. Chattikin löytyy. xD
hepot (21 jäsentä)
HEPPOJA JA MUITAKIN ELUKOITA!!! CHATTI, VIEKKU, HOITOPÄIKKY, JA PALJON MUUTA!!! TUU TSEKKAA!!! PAIKKA SOPII 0-100 VUOTIAILLE!!!
Kissat (84)
Windy's Fan Club  (54 jäsentä)
Wauhti-Windyn 10-vuotis-juhla-sivut. Kaikkien kissafriikkien iloinen kokoontumispaikka.
kissaystävät (139 jäsentä)
Kaikkea kissoihin liittyvää :)
KissanPäivät (99 jäsentä)
KissaIhmisten oma Koottu Tietolähde perustuen Lemmikkipalstojen Kissanpäiviin ja sen käyttäjiin!!
lemmikkipalsta kissayhteisö (60 jäsentä)
tänne jokainen voi laittaa omien kattiensa kuvia
VirtuaaliKissahoitola (31 jäsentä)
Kiva virtuaalinen kissahoitola!
KOTIKISSAT&EUROOPPALAISET! (23 jäsentä)
Tervetuloa kaikki kissojen ystävät ja omistajat!.Uutuutena meillä on avattu uusi lemmikkipalsta ja kaikkea muutakin kivaa,, esim. kaikki kissarodut, joten käyppä kurkkaamassa ja liity mukaan joukkoon iloiseen!
Pelastakaa kissat (23 jäsentä)
Kissojen ystäville!!! Auta kisuja!
Koirat (369)
Bichon Frise-ihmiset (445 jäsentä)Bichon Frise ihmisten kohtauspaikka!
Shih Tzu forum (50 jäsentä)
Shih Tzu ihmisten yhteinen, leppoisa kokoontumispaikka :)
Vihikoiraharrastajien ja rodusta kiinnostuneille tarkoitettu keskustelufoorumi
KatalaHarrastajat (49 jäsentä)
Tämä on kaikkien katalonianpaimenkoirien ystävien kohtauspaikka.
Parsonrussellinterrierit (179 jäsentä)
Parsonrussellinterrierin omistavien, rodusta haaveilevien ja parsonkasvattajien kohtauspaikka. Keskustelua, Parson-info, Kuukauden parson, Harrastuksia, Koirakoulu, Suosituksia, Kirppis, Chat tiistaisin ja torstaisin. Tule ja tutustu!
Suomen valkoinenpaimenkoira
- Finlands vit herdehund ry (101 jäsentä)
Sivut ovat vain Suomen valkoinenpaimenkoira ry:n jäsenille.
Agility_Lau (78 jäsentä)
Lappeenrannan Agility Urheilijoiden maililista, jolla tiedoitetaan ajankohtaisita asioista ja tulevista tapahtumista jäsenistölle.
Koirat ja epilepsia (66 jäsentä)
Epileptikko koirien omistajille tarkoitettu keskustelu paikka.
Lagottopulinat (48 jäsentä)
Palsta on tarkoitettu kaikille lagotoista kiinnostuneille. Täällä voit keskustella kaikesta lagottoihin liittyvistä asioista sekä kysyä neuvoa sinua vaivaavissa ongelmissa. Toivomme tietysti kaikki asiallista keskustelua ja toisia loukkaavat kirjoitukset poistetaan.
Koira (47 jäsentä)
Keskustelua kaiken maailman koiraroduista ja siitä, miten ne käyttäytyvät. Vaikka omia kertomuksia koirastaan ja kaikkea, mitä koirista voi ikänä kirjoittaa! HAUskoja hetkiä Koirat palstallani toivotteleepi Valvoja *R@k@st@n KOIRIA!*
Garcon kennel (29 jäsentä)
Garcon kennel.
Saksanpaimenkoira/Black Kurt (28 jäsentä)
Tämä yhteisö on kasvateilleni ja harrastajille. Jäsenyyttä hakiessa pitää perustella tarkasti miksi haluat sivuille. Yhteisöllä on sisar yhteisö osoitteessa http://groups.msn.com/KENNELBLACKKURT joka on avoin kaikille ihailijoille. Kummatkin yhteisöt on kennel Black Kurtin sivuja.
Vartioivat paimenkoirat LGD (242 jäsentä)
Tämä yhteisö on tarkoitettu kaikilla vartioivien paimenkoirien omistajille, niiden parissa työskenteleville tai vain asiasta kiinnostuneille. Yhteisön tarkoitus on jakaa tietoa ja kokemuksia sekä järjestää myöhemmin myös tapaamisia ja koulutuksia.
Isot koirat (176 jäsentä)
Nämä sivut on tarkoitettu kooltaan tai luonteeltaan "isojen koirien " harrastajille ympäri Suomea. Tavoitteena on hankkia mukava ystäväpiiri johon olemme tervetulleita "leikkimään" ja tapaamaan ystäviä. Joten klikkaa itsesi sisään täällä kuola lentää
Vesikoirat (164 jäsentä)
Colliet (158 jäsentä)
Lyhyt-ja pitkäkarvaisesta collieista kiinnostuneille kasvattajille, harrastajille tai kenelle vain luotu keskustelupalsta. Tervetuloa listalle mukaan!
Valkoinenpaimenkoira (148 jäsentä)
Tämä yhteisö on kaikille avoin keskustelukanava. Yhteisön sivuilla voi esittää kommentteja, kysymyksiä kritiikkiä jne koskien valkoistapaimenkoiraa. Tervetuloa keskustelemaan! Muistahan kuitenkin yleisen netiketin! Suomen valkoinenpaimenkoira - finlands vitherdehund ry:llä on lisäksi oma keskustelupalsta esim. yhdistyksen tapahtumia yms varten. Mikäli ko. yhdistyksen jäsenyys kiinnostaa, ota yhteyttä: jasensihteeri@valkoinenpaimenkoira.info
Sekarotuiset (137 jäsentä)
Kerro täällä kokemuksistasi sekarotuisen omistajana... Minkälainen koira sinulla on? Liity mukaan!
Ex-varjulaiset (80 jäsentä)
Tallinnasta Suomeen tulleiden ex-varjulaisten keskusteluyhteisö. Kaikki rescue-koirien omistajat ovat tervetulleita keskustelemaan.
Kääpiöpinseri-ihmiset (67 jäsentä)
Tämä yhteisö tarkoitettu kääpiöpinsereiden omistajille!!
Estrelanvuoristokoirat (62 jäsentä)
Yhteisö on tarkoitettu kaikille estrelanvuoristokoirien ystäville. Tutustu tähän persoonalliseen ja ainutlaatuiseen rotuun! This community is for all friends of estrela mountain dogs (cao da serra da estrela).
Keskiaasianpaimenkoiraharrastajat (59 jäsentä)
Keskustelufoorumi ja tiedonjakokanava rotua harrastaville ja rodusta kiinnostuneille.Meille kaikille koirallisille ja koirattomille,karvoihin katsomatta!Vo-ou-ou-ouhf!!Yhteisössämme on rrrunsaasti kuvia,vilkaise,miltä mahtava keskiaasian paimenkoira näyttää!
Suomen Shar Pei harrastajien keskusteluyhteisö (53 jäsentä)
Suomen shar pei harrastajien keskustelufoorumi on tarkoitettu rodusta kiinnostuneille ja etenkin shar pein omistajille. Keskustelufoorumin tarkoitus on tarjota keskustelukanava maantieteellisesti hyvin hajallaan olevien shar pei harrastajille. Keskustelujen tarkoitus on edistää tietoisuutta rodusta sekä jakaa tietoa ilmenevistä kuumista kysymyksistä. Sydämellisesti tervetuloa!
Coton de tulear. Kiva paikka kaikille coton faneille. Laitappa vaikka oman cotonisi kuva muiden mukaan
Uudenmaan koiraharrastajat (33 jäsentä)
Pääkaupunkiseudun koiraharrastajille oma yhteisö! Tutustu toisiin koiranomistajiin ja heidän koiriinsa, vaihda ajatuksia,kuulumisia ym. Helsinki - Vantaa koirapuistot, harrastemahdollisuuksia,vinkkejä... Klikkaa reviirille ja liity laumaan! ( koirat, harrastus)
Täällä virtuaalikennelissä voit tehdä muutakin kuin hoitaa hoitokoiraasi! Voit esim. tehdä "töitä", josta saa virtuaalirahaa, saada ehkä hoitaa unelmiesi lemmikkiä päivän virtuaalisesti, "ostaa" koiranpentuja omaan kenneliisi yms. kivaa!
Tampereen koiranomistajat (27 jäsentä)
Tampereen seudun koiranomistajille, jotka haluavat sosialistaa koiriaan..
Kultainennoutaja (26 jäsentä)
Kultaisillenoutajille syrämmensä menettäneille ja lupsakoille ihmislajin erustajille! :)
punatassula (22 jäsentä)
Kennel Punatassun Railo ja Riitta kasvattavat lagotto romagnoloja sekä australianterriereitä
Bolognese (21 jäsentä) Kaikille bolognesen ystäville oma keskustelupalsta. Ei väliä onko sinulla omaa vai ihailetko boloja muuten vaan. 
Tassunjälki (20 jäsentä)asiaa koirista. Paljon tietoa. Vitsejä. Kuvia. Saa kopioida! Artikkeleja. Tarinoita. In Memoriam. Chat. Foorumi...Ja paljon muuta!
Lemmikkien valokuvat (75)
Hamsteri (40 jäsentä) Tänne ovat tervetulleita kaikki hamsterin omistajat ja myös hamstereista pitävät! Pääpuheen aiheena on hamsterit ja kaikki niihin liittyvä.Kannattaa liittyä jos pidät hamstereista!Yhteisöstä löytyy myös kuvia hamsuista ja voit itsekkin lisätä niitä sinne!

Perhe(700)

Sukututkimus (39)

Sukututkimus  (111 jäsentä)Harrastamme sukututkimusta, autamme toisiamme tietojen välityksessä pulmatilanteissa yms.
Kallio-Rosbackan suvun valokuva-albumi ja ilmoitussivu 1
(33 jäsentä)
Juho Kallion ja Sanna Rosbackan 11. jälkeläisen (mm. Alina Kallio, Hilma Kallio, Saima Kallio, Juho "Jukka" Kallio, Anttoni Kallio, Selma Kallio, Helmi Kallio, Toivo Kallio, Kalle Kallio, Jaakko Kallio ja Aili Kallio)perheiden kuvia ja ilmoituksia
Ovaska sukuseura  (26 jäsentä) Ovaskan sukuseura on perustettu Kirvusta lähtöisin olevan Ovaskan suvun yhteydenpitoon ja sukututkimukseen. Sukua tunnetaan 1500-luvun lopulta Kirvun pitäjästä ja lisäksi Jaakkimasta Rautjärveltä ja Kaukolasta, eli laajasti Kannaksen alueelta.

Vanhemmuus (136)

Äiti -piiri (1790 jäsentä) Tämä on avoin yhteisö kaikille äideille ja äideiksi aikoville, miksei innostuneille isillekin. Täältä voit löytää tiivistä tietoa ja konkareiden kokemuksia kaikkiin äitiyden jaloon ammattiin liittyviin kysymyksiisi. Tervetuloa kaltaistesi joukkoon!
Tuplajuttu (235 jäsentä) Tämä on kaikille monikkoperheille (kaksoset, kolmoset, neloset) tarkoitettu palsta. Tervetuloa kaikenikäisten monikoiden vanhemmat, kaksoset ja sisarukset vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia kaksoselämästä ja kaikesta muustakin maan ja taivaan välillä. Myös monikoita odottavat ovat lämpimästi tervetulleita.
lapsed2002 (294 jäsentä) Aastal 2002 sündinud lastele ja nende vanematele mõeldud postitusleht.
Teiniäidit (134 jäsentä) Tämä yhteisö on tarkoitettu kaikille teiniäideille, tuleville äideille ja muille jotka ovat nuorina saaneet lapsen. Tervetuloa myös vauvakuumeiset nuoret! Jaataan kokemukset,ilot,surut ja huolet! :)
Vauvajuttuja (70 jäsentä) Perheenlisää odottaville ja pienten lasten äideille ja isille. Kokemusten jakoon.
mummula (22 jäsentä) mummulaan pääsee kyläilemään kaikki lapset ja nuoret ja vanhemmat sekä isovanhemmat . Tule seuraamaan mummulan elämää ja liity jäseneksi
Auringonlapset2003 (21 jäsentä) Yhteisö 2003 syntyneiden lasten vanhemmille, tevetuloa liittymään mukaan!
Pk-seudun nuoret äidit (20 jäsentä) Pääkaupunkiseutulaisia nuoria äitejä tapaamisten ja kaiken kivan merkeissä.

Koulut ja koulutus

Etäopiskelu(54)

Apukoulu (687 jäsentä) ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ Uusi yhteisökoulu. Kaikki mitä olet halunnut tietää yhteisösi kehittämisestä! Opi taustakuvan laitto yhteisöösi, liitä laskuri ja vieraskirja. Entteri suunnittelee BANNERIN YHTEISÖÖSI! Tervetuloa!
KALLERIIA (33 jäsentä) Piirustuksen opetusta lapsille,aikuisille ja vanhuksille.Lähetä tänne omia töitäsi.

Korkeakoulut ja yliopistot (50)

Kortepohja (394 jäsentä) Verkkoyhteisö Kortepohjan ylioppilaskylän asukkaille. Täällä voit yrittää myydä sen vanhan sohvan tai voit kysellä sitä vaikeasti saatavaa tenttikirjaa. Ilmoitustaulun kautta voit olla myös yhteydessä muihin asukkaisiin - tarvittaessa nimettömänä!
TTTS03 (21 jäsentä) Turun Ammattikorkean Toimintaterapian opiskelijat ryhmä -03
Psykologian opiskelu (20 jäsentä) Psykan opiskelijoille ja psykologiasta kiinnostuneille tarkoitettu yhteisö. Minnekä yliopistoon pyrkiä lukion jälkeen ? Mietteitä pääsykokeiden ryhmäkeskusteluista, haastatteluista ja psykologisista testeistä - miten valmistautua niihin ?

Lukio (18)

Opettaminen(48)

Opettajainhuone (63 jäsentä) Opettajainhuoneessa on mahdollisuus keskustella niin kasvatus- kuin opetustyönkin iloisista, rankoista, vaikeista ja hyvistä hetkistä. Tarjolla vihjeitä ja tukea vaativaan työhön.

Oppilaat (122)

Siikaranta opiston atk-opiskelijat (48 jäsentä) Yhteisö on tarkoitettu Siikaranta-opistossa tietotekniikkaa opiskelleille.
V03T (26 jäsentä) Yhteiskäytön opiskelijat
tietojavite (20 jäsentä) Pohjois-Karjalan Ammattiopiston Tieto- ja viestintätekniikka -kurssin verkko-oppimisympäristö

Peruskoulu(opettajille&vanhemmille)(31)

Pelit

Arvoitukset ja tietokilpailut(8)

Korttipelit (13)

MTG (Pelaajat tietää) (35 jäsentä) Paikka MTG harrastajille... (Liity, hyväksyn hakemuksen varmasti!)

Lautapelit (10)

shakki perhe (33 jäsentä) shakista kiinnostuneet

Lelut (28)

Muut pelit(149)

darklightnings (51 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Final Fantasyt (24 jäsentä) Final Fantasy aiheinen yhteisö ja roolari... :) ...ja kaikkee muuta kivaa...
jutellaan! (23 jäsentä) en oikee tajuu tästä mitään :D voitko auttaa? Ja voidaan me jutellakin :)

PokéMon(48)

Pokemon Fani Sivut (48 jäsentä) Pokemon Tietoa
Jannen Pokemon sivu (24 jäsentä) Tulkaa ja liitykää! Katselkaa liikkuvia pokemon kuvia! Katsotaan jos osaisin laittaa sivuille imuroitavia poikemon pelejä...

Roolipelit(156)

-Anime forest- (42 jäsentä) Täällä on Anime ja Manga tietoo +Rope (Roolipeli). Oma keksimä tarina,hahmot ja jatkonovelli. Eli TERVETULOA!!!
Fantasiahullujen kohtauspaikka (82 jäsentä) Tervetuloa kaikki ketkä pitävät larppauksesta, fantasiakirjoista, fantasiapeleistä, fantasiaelokuvista ja miniatyyreistä sun muusta! (EI POKEMON TAI HARRY POTTER!!)
Siskoni on noita/Charmed roolipeli (52 jäsentä) Charmed roolipeli
Final Fantasy 7,8,9,10 (39 jäsentä) Tervetuloa Final Fantasy VII-X yhteisön sivuille!!Täällä saat tietoa Final Fantasy 7,8,9,10 peleihin!!
Midnight nightmare (31 jäsentä) Täällä on roolipeli ja siihen voi liittyä kuka vaan! (paitsi animenvihaajat) Saat luoda itse oman hahmosi, tai (pyynnöstä) saada valmiin hahmon jolla voit pelata taianomaisessa roolipelissäni!
Messenger kelmit (28 jäsentä) Siis kelmithän ovat Sirius Musta, James Potter, Remus Lupin ja Peter Piskuilan... Nyt pelataan Roolipeliä niiden koulu ajoilta MSN Messengerissä... Täältä liityt, saat hahmon, osoitteet, ja näet aiemmat roolipelit ja hahmojen päiväkirjoja...
Manga_Lehti (23 jäsentä) Jotain animesta ja mangasta.

Strategia- ja sotapelit(25)

Sota Pelit (27 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
pelivinkit (20 jäsentä) tule keskustelemaan peleistä:) tai anna parhaimmat pelien vinkit:) tai kerro parhaimmat koodit:) tai vaikka arvostele peli:) tai vaikka mitä muuta peleistä! tervetuloa!

Tietokonepelit(189)

Tervetuloa Pekan pelihalliin (972 jäsentä) Juttele tietokonepeleistä, kysele vinkkejä ja lue arvosteluja uusista ja vahoista peleistä. Luvassa erilaisia kilpailuita aina kun tavaraa riittää!
Iitumanun Sims-fanisivut (115 jäsentä) ***TERVETULOA*** Iitumanun Sims-fanisivuilla on aktiivista juttelua, chat, kilpailuja ym. Tietenkin myös täällä kerrotaan Iitumanulan tapahtumista Sims-News-lehdessä ;) Liittykäähän :) Terv. Iitumanu
Ihana Sims (65 jäsentä) Kaikille The Sims 2:den pelaajille! Ohjeita, kuvia, linkkejä, ladattavaa, kilpailuja ja tietysti jäseniä!
Sims-ystävät (72 jäsentä) Liittykää
Simahtaneet sims fanit (55 jäsentä) Tämä on oikea paikka sinulle, jos haluat saada tietoa The Sims 2 pelistä.
Aquarium Sims (143 jäsentä) Kaikenlaista liittyen The Sims peliin. Neuvoja, kuvia, linkkejä, koodeja ym.
IMUROI PELEJÄ! (87 jäsentä) Tule ja liity! Imuroi pelejä! Tasohyppely -pelit freeware -pelit shareware -pelit demo -pelit jne.
tomin pelihalli (84 jäsentä) Yhteisössä on pelejä ja saat koodeja ja voit imuroida pelejä.
Flowerful sims (43 jäsentä) simssimssims..tarinoita,kilpailuja ja muuta mukavaa! liittykää!
Jannen oma sivu! (43 jäsentä) Janne Lohilahden peli-yhteisö! Täällä on paljon huvia ja hyötyä, esim. tiedostoja (flash-videoita, musiikkia, hyötyohjelmia, pelejä ja Age of Empires 2: Age of Kings-scenaarioita), keskustelupalstoja (tietokoneet, pelit...), chat, CD-luettelo, paljon kuvia, kalenteri, "SHITHORSE productions" flash-videoita, paljon linkkejä, peliarvosteluja, sarjakuvia, kotisivu-arvosteluja, vitsejä ja paljon muuta...
CS Game (30 jäsentä) Yhteisön sivut perustuu ehkä maailman parhaaseen nettipeliin.
Kersat tänne vaa!!! (30 jäsentä) Tää ei oo mikää pervo luola sit!! liittykää ny vaa tääl o imutus pelei ja "hyvää" musiikkii... ja paljo tietoo Extreme Duudsoneist (myös meijä omast Stunt-n ynnerö porukast)
Suklis-Sims (30 jäsentä) Suklis-sims on kaikille TheSims2 faneille. TERVETULOA!
PinkSims (25 jäsentä) Sims-sivut
LaBeLa-SiMS (22 jäsentä) Joo nää on siis sims-fanisivut! :D
r sims (22 jäsentä) The sims peleihin vinkkejä ja neuvoja ja muuta juttua.
LF2 RULEZ!!! (21 jäsentä) join!!!
Age of Empires -peli (6)
Age of Empires - yhteisö (52 jäsentä) Tule viihdyttämään tänne ja katso, miten hienosti on Age of Empires huijauskoodit, scenaariot ja niin pois päin. Tule tänne, niin pyöryt! 20:lle ensimmäiselle tulee Age of Empires Scenarioita!
Asheron's Call -peli (0)
Diablo (5)
Battle.net suomi (22 jäsentä) Kaikki suomalaiset Battle.netin pelaajat ja Diablo2 fanit mukaan!!!! perustetaan suomalainen saitti missä ois vinkkejä, huhuja, tradeja KAIKKI BATTLE.NETIN MÄTTÄJÄT JA DIABLO2 FANIT MUKAAN OLEMAAN OSA JOTAIN AINUTLAATUISTA !
StarCraft (0)
WarCraft (5)

Internet-pelit(107)

-.Habbo Hotel.- (175 jäsentä) Löydät Täältä Hakkerointi Ohjelmia Habbo Hotel Kultakalaan
Runescape fans site (42 jäsentä) Runescape fanien chatti, voit jättää viestejä ja kysymyksiä, hirviökansio , kuvia vastustajista mitä runescapessa tapaat. ym
NeopetsSuomi (26 jäsentä) Foorumi suomalaisille Neopetsin pelaajille
[pKGB] (53 jäsentä) Soldier of fortune II Double helix -clan pohjanmaan KGB
Habbo Yhteisö (32 jäsentä) Tämä sivu käsittää kaikkea habbo hotel kultakalasta. Tänne kutsun "lähes" kaikkia tuttujani habbosta liittymään TERVETULOA ja pidä hauskaa ja lähettele kuviasi
The Mome Clan (20 jäsentä) Best guild of Guild Wars - Kokonaan suomalainen Guild. Jos tarvitset hyvää suomalaista kiltaa käänny meidän puoleemme! Katso myös http://www.freewebs.com/themomeclan (virallinen kotisivu)

Videopelit(93)

pelikaniini (25 jäsentä) Täältä löydät pelit,pelien hinnat HUOM! emme myy pelejä ,arvostelut ja koodit ps, ps2, xbox, gbc,gba,pc,gc
MG Solid (24 jäsentä) Pelihirmut, jotka pidätte Metal Gear Solid - pelistä, tänne kannattaa kurkata !
Nintendo (4)
Sega (0)
Sony (13)
XBox (56)
Lumotut-San Franciscosta (84 jäsentä) Jokainen saa liittyä, ketään ei saa haukkua,saa mainostaa omia sivujaan,Liity ihmeessä Lumotut-SanFranciscosta yhteisöön!
ForeverOrlandoBloom (102 jäsentä) Yhteisö Orlando Bloomille, Taru Sormusten Herrasta-, Pirates of the Caribbean- ja Troija-leffojen tähdelle. Yhteisössä on jo lähes 90 jäsentä, liity sinäkin fanittamaan meidän kanssa! :)
charmedisthebest (114 jäsentä) Yhteisö perustuu Siskoni on noita-sarjaan. Tulkaa katselemaan ja liittykää jos yhteisö miellyttää. :)
AmazingZone (95 jäsentä) Tervetuloa amazingzoneen josta löytyy tietoo julkkiksista,tv-ohjelmista,leffoista,näytteljöistä ym.
Xbox - Unelma laatikossa (203 jäsentä) Kaikkea kivaa Xboxista
Cute,Gorgeous&Handsome (51 jäsentä) Täältä löydät tietoa lempimiesnäyttelijästäsi. Nimiä on jo paljon mutta jos jostain syystä Hänestä ei löytyisikään sivua niin vieraskirjaan otetaan toiveita vastaan. Eli tervetuloa :)
salkkarit (39 jäsentä) kivat sivut
The O.C. fanit (34 jäsentä) "Welcome to the O.C. bitch!" Yhteisö maikkarilla pyörivälle O.C. sarjalle ja sen näyttelijöille. Tule kurkkaamaan! :)
Around Orlando (31 jäsentä) Yhteisö kertoo Orlando Bloomista ja tietoa löytyy myös paljon hänen elokuvistaan ja niiden muista näyttelijöistä!
Fabulous Felton (31 jäsentä) Yhteisö ihanalle ja symppikselle Tom Feltonille sekä Tomin HP-hahmolle, kuolettavan seksikkäälle Draco Malfoylle. <3 Kaikki Tom/Draco-fanit ovat tervetulleita! :)
Cute.Guys (30 jäsentä) Kaikkien ihanien miesnäyttelijöiden tiedot ym.;)
Evanescence Finland (30 jäsentä) Suomalainen yhteisö suomalaisille Evanescence-faneille!!!
Rose Gorgeous Woman (27 jäsentä) Yhteisö perustuu upeaan Rose McGowan näyttelijättäreen!
Kopiointia Vastaan (26 jäsentä) Yhteisö on kopiointia vastaan, ja jos sinäkin olet kopiointia vastaan niin liityisitkö tänne yhteisölläsi? -Kiitos-

Raha ja sijoittaminen

Henkilökohtainen talous(13)

Raha ja talous (128 jäsentä) Raha ja talous -kolumnit arkistoituna. Lueskele ja kommentoi!
Enkulin kirppis.. (24 jäsentä) Tääl on vähän kaikkee.. Eli tää saattaa jopa kiinnostaa. Mua ainakin kiinnostaa mitä mä tänne pistän! x)

Kiinteistöt(5)

Sijoittaminen(17)

Arvopaperit (9)
Rahastot (4)
komiatjeenot (22 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.

Sijoitusrahastot(4)

Talous

Ammatit(4)

Konsultointi(3)

Kotitoimistot(0)

Pienyritykset(12)

Teollisuusliitot (1)

Työpaikka(12)

Duunissa (439 jäsentä) Keskustelua työelämästä, ihanuudesta ja kurjuudesta. Haluatko parantaa työpaikkasi ilmapiiriä? Kiusataanko sinua töissä? Vai onko työpaikkasi maailman paras paikka? Miksi? Tule ja puhu, kommentoi ja keskustele!

Ura(5)

Yritykset(10)

Terveys ja hyvinvointi

Lääketiede (11)

Terveys (98)

Odotushuone (492 jäsentä) Odotushuoneessa keskustellaan kaikesta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvästä.
Suomenlyme (50 jäsentä) Keskustelupalsta
C-hepatiittituki (49 jäsentä) tukea ihmisille joilla on c-hepatiitti.
Painonhallitsijat (39 jäsentä) Meitä on varmaan hyvin paljon sellaisia ihmisiä joilla on ongelmia painonsa kanssa.Ajattelin että tässä yhteisössä jokainen voisi kertoa miten on onnistunut tällä karikkoisellat tiellä.Sillä laihduttaminen on harvalle kovin helppoa. Siispä tulkaa joukolla kertomaan mitä teille kuuluu ja yhteishengellä saadaan paljon tuloksia aikaan.Jokainen voi kertoa onko ollut esim.Painonvartijoissa vai mitenkä on saanut kilonsa kuriin.
G35Team (53 jäsentä) Yhteisö tarkoitettu kaikille Ms-tautia sairastaville sekä heidän läheisilleen/omaisilleen...
Kuntoilu (14)
Kuntoiluklubi (25 jäsentä) Terve sielu terveessä ruumiissa - vai oliko se päinvastoin? Kuntoiluklubilla jaamme kokemuksia, linkkejä ja kuvia liikuntaharrastuksistamme ja niiden vaikutuksesta terveyteemme. Tule mukaan kuntoilemaan!
Lasten terveys (5)
Aurinko lapset (20 jäsentä) Keskustelua erityislasten asioista.Olipa lapsesi sairaus suuri taikka pieni,tai vaikka vasta epäily.Jäsenhakemuksella pääset mukaan keskusteluun.Tervetuloa!
Mielenterveys (31)
ÄIMÄ RY (102 jäsentä) Yhteisö on Äidit Irti Synnytysmasennuksesta ÄIMÄ RY:n jäsenten ylläpitämä avoin keskuteluyhteisö. Tervetulleita ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet sekä sen omakohtaisesti kokeneet.
Avec-kaveriksi tasapaino (66 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Lastenpsykiatrinen hoito (45 jäsentä) Yhteisö lasten mielenterveystyötä tekeville
Nappi-PikkuMyy-MPD-DID (23 jäsentä) MPD/DID-sivut
Miesten terveys (1)
Naisten terveys (10)
Silikonitytöt (111 jäsentä) Tervetuloa keskustelemaan kaikki silikonirintojen omistajat, silikonien hankkimista harkitsevat tai muuten vain asiasta kiinnostuneet!
Ruokavalio ja ravinto (18)
Sh-porukka :) (56 jäsentä) Tämä on keskustelupaikka kaikille syömishäiriöisille - niin anorektikoille,bulimikoille,ortoreksikoille kuin BED:läisillekin! Nykyisille ja entisille. Tai jos syömishäiriö koskettaa perheenjäsentäsi,tuttavaasi...Tai muuten vain!Kaikki ovat tervetulleita!
Laktovegetaristit (21 jäsentä) Tietoa kasvis syönnistä mm. reseptejä ja kasvissyöjien oma keskustelu! Liity nyt!

Tukiryhmät (75)

Lapsettomuus (847 jäsentä) Kaikki lapsettomuudesta "kärsivät" ikään, hoitoihin, kokoon ja sukupuoleen katsomatta voivat liittyä tähän! Pistä pieni kuvaus itsestäsi, esim. hoidoistasi/missä vaiheessa olet, niin sen jälkeen valvoja hyväksyy sinut jäseneksi!!! Yhteisöstä löytyy tietoa lapsettomuudesta, niihin käytetyistä lääkkeistä, hoidoista ja miehille oma palsta!!!! Suosittu lapsettomien chat.
PlussanneetLapsettomat (112 jäsentä) Kaikki lapsettomat voivat liittyä tähän yhteisöön, jotka ovat plussanneet ja eivätkä tiedä, mille palstalle kuuluvat!
Leukaleikkaus (128 jäsentä) Oikomisen, leuansiirron tai molempien läpikäynneille ihmisille.
Alopeciaklubi (77 jäsentä) Internetissä toimiva suomenkielinen keskusteluryhmä Alopecia Areataa, Alopecia Totalista tai Alopecia Universalista sairastaville ja heidän läheisilleen.
ADHD aikuiset (905 jäsentä) Keskustelu foorumi ADHD aikuisille ja muille asiasta kiinnostuneille
Keskenmeno (106 jäsentä) Keskenmenon kokeneille oma yhteisö, täällä voit jakaa kokemuksia keskenmenon kokeneiden kanssa.
ADHD lapset ja vanhemmat (47 jäsentä) ADHD ja kehitysvammaisten lasten vanhemmille. Keskustellaan ja tuettaan toisiamme vaikeissa asioissa... Jutellaan mukavia ja muuta kaikkea... ADHD, Tourette syndrooma, aspergren syndrooma, MBD, Kehitysvammaisuus, erilaiset lapset, ylivilkkaus, keskittymishäiriöt, ADD, autismi ja vastaavat asiat..
PaniikkiPaniikkiHäiriö (35 jäsentä) Tänne ovat tervetulleita kaikki, jotka kärsivät paniikkihäiriöstä! Tervetuloa ja koitetaan antaa toisillemme vinkkejä ja tukea toisiamme...
Paruresis (23 jäsentä) Onko sinulla vaikeuksia virtsata julkisessa vessassa tai muiden katsellessa? Virtsaamisen aloittaminen voi olla vaikeaa, kun joku vieras ihminen on lähistöllä. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan noin 7 % väestöstä kärsii ongelmasta vähemmässä tai suuremmassa määrin. Emme siis ole yksin ja tämä on keskustelupalsta juuri meille!
AIDS ja HIV (0)
Allergiat (0)
Paino (17)
tosimiehet (231 jäsentä) Kun tosimies laihduttaa, niin siitä ei paljon huudella, ei ainakaan julkisesti. Tai ei ainakaan muualla kuin muiden miesten kanssa. Olet löytänyt miesten oman painonpudotusfoorumin, jossa voit keskustella muiden miesten kanssa painonhallinnasta ja laihduttamisesta. Täältä voit ladata painonhallinnan erilaisia apuvälineitä (kcalori-taulukoita, pointsi-taulukoita, painonseurantaohjelmia yms.) omalle koneellesi. Tämän lisäksi sivuilta löytyy linkkilista miehisille painonhallintasivuille sekä maukkaita reseptejä kotikokeille. Tule mukaan, kehitetään foorumista yhdessä meille painonhallinnasta kiinnostuneille äijille mukava kohtauspaikka.
Riippuvuudesta selvinneet (0)
Riippuvuus ja siitä selviytyminen (13)
Peliriippuvuus (154 jäsentä) Keskustelua peliriippuvuudesta. Kommentteja, omia kokemuksia.
Seksiaddiktio (255 jäsentä) Näillä sivuilla annetaan apua ja keskustelumahdollisuus joko omasta tai läheisen seksiriippuvuudesta eli seksiaddiktiosta kärsiville.
Sydän ja keuhkot (1)
Syöpä (0)
Vammat (5)

Tiede ja historia

Avaruus (9)

Kosmoksen kutsu (70 jäsentä) Yhteisö on tarkoitettu kaikille joita kiehtoo avaruus ja kaikki mitä sieltä löytyy.
Jyväskylän Sirius ry (37 jäsentä) Siriuksen jäsenten yhteisö ajatusten ja mielipiteiden vaihtoon. Jyväskylän Sirius ry on Jyväskylässä ja sen lähialueilla toimiva tähtiharrastusyhdistys.

Biologia (6)

Fysiikka (1)

Historia (22)

Historiakerho (68 jäsentä) Tämä yhteisö kokoaa yhteen historiasta kiinnostuneita ihmisiä. Tervetuloa!
1400 - 1800-luvut  (3)
1900-luku (4)
Antiikki ja keskiaika (6)
Muinainen Egypti (26 jäsentä) Tämä on yhteisö kaikille jotka ovat kiinostuneet muinaisesta Egyptistä...niin vanhoille kuin nuorillekin...olen itse harkinnut egyptologin uraa, eikä liika tieto ole koskaan pahitteeksi...
Yhdysvallat (0)

Matematiikka (0)

Sosiaalitieteet (1)

Sää (2)

Tieteenalat (2)

Vaihtoehtotieteet (6)

Tietokoneet ja Internet

Internet (206)

Tarvitsetko apua? (372 jäsentä) Tarvitsetko apua Web-yhteisön perustamisessa tai sellaiseen liittymisessä. Lue ohjeet ja kysy lisää!
Eliksiiri (280 jäsentä) Onko Sinulla kysyttävää tietokoneista, uusia asioita kerrottavaksi, iloja tai suruja jaettavaksi, vai oletko muuten kiinnostunut eliksiiristä? Silloin olet saapunut oikeaan paikkaan. Tutustu yhteisöömme ja tule yhdessä rakentamaan siitä entistä toimivampi. Pidä hauskaa kanssamme, olet tervetullut!
Hyypat-smileys (113 jäsentä) Täältä voit kopsata hymiöitä yhteisöihisi!!
hackerit (65 jäsentä) tää on paras
Chat Hotelli Kultakala (59 jäsentä) Laitahan Oman Hotelli Kultakala Tunnuksesi Ilmoitustaululle Ja töitäkin saa laittaa
r2.snipers (20 jäsentä) liittyäksesi sinun tulee olla lvl 45 account tai 45 ranged ja pakosti 20 ranged pyydä liittymistäsi muilta pelaajilnta ja kerro itsestäsi ja runescape statsejasi
HTML (25)
Virtuaalitallit (59 jäsentä) Virtuaalitalli! Niitä saattaa olla enemmän tai vähemmän, ei kelpuuteta rääsytalleja ;) Yhteisö on tarkoitettu kaikille eläinhulluille!!
Kyberkulttuuri (9)
IT-bonkut (36 jäsentä) Bongaileville sinkuille tekniikkahelppiä. Arkeen, vaan ei juhlaan. Koeluontoinen projekti.
Web-suunnittelu (28)
Grafiikka (31 jäsentä) Opettelemme yhdessä luomaan ja muokkaamaan kuvia, kerromme omista kokemuksistamme ja annamme linkkejä asiantuntija-sivustoille.

Käyttäjäryhmät (14)

Käyttöjärjestelmät (32)

Windows XP Talk (62 jäsentä) Täällä puhutaan uudesta Windows XP käyttöjärjestelmästä. Tule sinäkin mukaan ja opi mitä uutta windows XP tarjoaa juuri sinulle :-)
Macintosh (1)
Unix (0)
Windows 95/98/NT (2)
Windows XP (22)

Laitteet (10)

Kompuutteri (105 jäsentä) Kaikkea tietokoneisiin liittyvää
download.net (27 jäsentä) pelejä , kuvia , smackdown juttuja,paljon muuta imurointia

Microsoft Communities (12)

KOKEILE (30 jäsentä) Täällä saamme harjoitella ja testata kaikkea mahdollista MSN:n tarjoamilla työkaluilla.

Ohjelmistot (14)

FileShareFinland (668 jäsentä) Ilmaisohjelmia hyötykäyttöön!! Täältä löydät informaatiota mm. file share eli tiedostojenjako ohjelmista, tietoturva ohjelmista sekä lukuisista muista hyödyllisistä ilmaisohjelmista!
Microsoft - Yhteisö (32 jäsentä)  Tässä yhteisössä puhutaan kaikkista Microsoftiin liityvää juttuja. Ja nikseja. Tervetuloa!
Nauha (20 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.

Ohjelmointi (22)

KaappiKoodarit (51 jäsentä) Kohtaamispaikka kaikille tietokoneensa eteen jämähtäneille nörteille. Olit sitten koodari, designer tai alan opiskelija olet tervetullut. Kokemusten vaihtoa ja keskustelua tietotekniikan saralta. Muistakin aiheista puhuminen on tietenkin sallittu.
C++ (3)
Java (9)
Perl (0)

Urheilu ja vapaa-aika

Kilpaurheilu (387)

Urheilu (280 jäsentä) Kuumentaako lätkä tunteita? Kenestä formuloiden uusi mestari? Nouseeko Suomen hiihto koskaan enää? Tervetuloa keskustelemaan urheilusta!
UrheiluChat (182 jäsentä) Urheilu Chat UrheiluChat Urheilukanavalta tutun Urheilu Chatin epäviralliset kotisivut
Hiihto, laskettelu ja lautailu (14)
Jalkapallo ja amerikkalainen jalkapallo (65)
Jaskan jalkapallofoorumi (146 jäsentä) Tämä on kaikkien jalkapallon ystävien oma yhteisö. Aktiivisimmat jäsenet palkitaan kuukausittain.
VJS Paris SG (21 jäsentä) VJS Paris SG jalkapallojoukkue. Pojat -95 syntyneet. Vantaa.
Jääkiekko (61)
Vilttiketju (339 jäsentä) Lätkää, pelaajahaastatteluja, kilpailuja... liity ja keskustele!
David Krokett ry (50 jäsentä) Vapaa-ajanviettoa ja yhteisistä harrastuksista keskustelua, jääkiekon seurantaa ja vähän muustakin keskustelua. Elämähän on yhtä seikkailua...
Jokerit! (36 jäsentä) Jokeri faneille suunnattu!!! Lisä jäsenet eivät olisi pahaksi!
Hämeenlinnan pallokerho (20 jäsentä) Yhteisö on SM-liigan faneille suunnattu yhteisö, jossa pienessä määrin korostuu hämeenlinnalaisuus ja HPK- fanius. Yhteisössä EI mollata muita joukkueita, vaan hyväksytään kaikki paitsi TURKULAISET :)
Jääpallo (3)
Kamppailulajit (23)
SPL Itä-Suomen alue (53 jäsentä) Painitietoa Itä-Suomen alueelta.
Koripallo (13)
Lentopallo (12)
Muut kilpaurheilulajit (108)
Cocks Cheerleaders (68 jäsentä) Tämä on riihimäkeläisen Cocks Cheerleaders -joukkueen oma meeting point eli täältä löytyy tärinäglitteriä!
cheerleaderit (160 jäsentä) Kaikille cheerleadereille ja niiden faneille!
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat Ry:n kuvasivut (35 jäsentä) Kuvia EVTn iloista luistelijoista ja tapahtumista. Kevätnäytös ja samalla 25-vuotisjuhlanäytös MENNINKÄISTEN SEIKKAILU (eli Röllisatu) esitetään lauantaina 17.4.2004 klo 15 ja klo 18 ja sunnuntaina 18.4.2004 klo 13 ja 16 Myyrmäen jäähallissa. Mukana on kymmeniä yksinluistelijoita, kuusi Suomen kärkitason muodostelmaluistelujoukkuetta ja lukuisa määrä luistelukoululaisia. Luistelijoilta voit varata lippusi ennakkoon, niin vältyt jonoilta. Aikuisten lipun hinta on vain 10 euroa ja lasten (3-15v.) 5 euroa. Näe ja koe luistelun juhlaa!
Haka Cheers (35 jäsentä) Valkeakosken Haka Cheersistä löydät täältä tietoa ja kuvia. Sivuja rakennetaan parhaillaan.
Team Salomon Finland (30 jäsentä) Seikkailu-urheilujoukkue Team Salomonin kuulumisia kisareissuilta ja treenipoluilta. Sivut sisältävät mm. Raid Gauloises -seikkailukisan seurannan ja linkkejä ja vinkkejä nettiseikkailuihin.
Pesäpallo (9)
Yleisurheilu (18)
Kuopion Sisu-Veikkojen ilmoitustaulu (36 jäsentä) Tämä sivusto on Sisu-Veikkojen pääsivustoon linkitetty kuvapankki. Jäsenet voivat katsella kuvastoja, luoda uusia kansioita ja lisätä valokuviaan. Seuraan kuulumattomat voivat myös katsella sivuja.

Opiskelija ja työpaikkaurheilu (28)

Kaukalopallo (0)
Salibandy (21)
Loiske (131 jäsentä) Salibandy-seura Kirkkojärven Loiskeen omat kotisivut.

Ulkoilmaharrastukset(184)

Kotka Soft (55 jäsentä) Kotka-Hamina alueen airsoftaajien info-paikka.
Airsoft Lightning (51 jäsentä) Ast Lightning Forum. Porvoolaisen Airsoft tiimin keskustelu alue. (Täältä löytyy viikon peliajat) Jos olet uusi niin rekisteröidy ja liity seuraan.
snowshoe (64 jäsentä) Suomen lumikenkäilijät ry:n viralliset jäsensivut
Liidinlajit (37 jäsentä) Suomalainen riippu- ja varjoliidon harrastajien ja lajeista kiinnostuneiden yhteisö
Halstedin perhe (34 jäsentä) Norjasta kotoisin oleva vilkas ja vikkelä Halstedin suunnistajasuku on levinnyt viikinkien mukana ympäri Eurooppaa. Jos suunnistuspiireissä sattuu ja tapahtuu jotain brutaalia, on lähitaisteluetäisyydellä varmasti joku laajasta Halstedin suvusta.
aamuruskon virtuaalitalli (24 jäsentä) Tämä on virtuaali talli kaiken ikäisille. sinun täytyy vain olla kokenut hoitaja ja hevoshullu
TEIL (22 jäsentä) Teekkareiden Ilmailukerho ry LTKK:n opiskelijoitten ja henkilökunnan Ilmailukerho.
Kiipeily (3)
Metsästys ja kalastus (36)
Vaeltaminen ja telttailu (14)
Karhunkierros (180 jäsentä) Tässä yhteisössä keskustellaan retkeilystä. Jos olet ollut Karhunkierroksella tai suunnittelet sen tekemistä, liity mukaan. Keskustelu myös muista retkikohteista on sallittua!
MILSIM: Hirvikärpänen 05 (54 jäsentä) Porvoossa järjestettävän MILSIM airsoft skenaarion foorumi/sivusto.
Veneily (45)
Veneily (130 jäsentä) Hurjia tyrskyjä ja vaahtopäitä, tyyniä iltoja veneen kannella. Liity mukaan keskustelemaan purjehduksesta ja veneilystä. Sana on vapaa!
Vesiurheilu (9)
Rovaniemen Urheilusukeltajat RY (78 jäsentä) Rovaniemen Urheilusukeltajat on rovaniemeläinen urheilusukellusseura, joka on perustettu vuonna 1975
Joensuun Kauhojat (24 jäsentä) Olemme Joensuussa toimiva retki- ja koskimelontaseura. Sivumme toimivat seuramme esittely ja tiedotuskanavana.

Vapaa-ajan urheilu (215)

Yle/keskustelut (66 jäsentä) Urheilukeskustelupalsta, missä voit kirjoittaa aiheesta kuin aiheesta ja niin monin eri sanankääntein kuin vain mielikuvituksesi antaa myöten
Ylek-hiek-fem (67 jäsentä) Tämä palsta on tarkoitettu niille jotka haluavat sättiä ja keskustella mukavia ilman ylenmääräsiä sääntöjä ja hömpötyksiä. Myös tilastot ymssit ovat tervetulleita
Budolajit (123 jäsentä) Budolajien harrastajia, lajeista tietoa, keskusteluja...
TaijiPlanet (20 jäsentä) Tervetuloa TaijiPlanetiin! Yhteisö on tarkoitettu kaikille Taijia harrastaville ja siitä kiinnostuneille suuntauksesta tai asuinpaikasta riippumatta. Myös muiden lajien edustajat ovat tervetulleita! Yhteisöön voit lisätä valokuvia ja keskustella muiden samanhenkisten kanssa Taijista ja miksei muustakin mukavasta, kuten meditaatiosta, terveydestä, liikunnasta, ravinnosta yms. Tervetuloa tutustumaan!
Golf (10)
Kävely (7)
Pyöräily (8)
Rullaluistelu (3)
Talviurheilu (18)
Tennis (7)

Uskonto ja uskomukset

Astrologia ja new age (12)

Wiccalaisuus (263 jäsentä) Sivut ovat tarkoitettu wiccoille ja siitä aiheesta kiinnostuneille! Sivuilla voimme jakaa ajatuksia ja kokemuksia!
siniset ajatukset (236 jäsentä) Siniset Ajatukset on aktiivinen msn-yhteisö, joka käsittelee henkistä kasvua, maapallon ulkopuolista elämää, unia, meditointia, ym kaikkea mahdollista aiheeseen liittyvää. Olemme aktiivinen keskustelujoukko ja mielellämme keskustelemme ja vaihdamme ajatuksia kaikesta mieltä askarruttavasta asiasta... Tule kurkkaamaan ja tutustumaan... ehkä haluat joukkoomme! Tervetuloa sisään, Sinisiin Ajatuksiin!!!
WiccanOnes (61 jäsentä) Tämä yhteisö on kaikille wiccalaisille ja siitä kiinnostuneille. Käykää ihmeessä kurkkaamassa!!! Blessed Be!
Puutatex (27 jäsentä) Puutatexlaisuus on karismaattinen uskonnollinen new-age-liike joka syntyi 90-luvun puolivälissä Suomessa. Aatteisiimme kuuluu puujumala Puutatexin palvominen ja luonnonläheiset rituaalit. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä n.15 ja se kasvaa vuosittain n. 50%.

Buddhismi (4)

Filosofia (8)

Satanic Blood (39 jäsentä) Tähän yhteisöön on tarkoituksena kerätä okkultismista kiinostuneita ihmisiä. Jokainen voi kirjoittaa mielipiteitään kyseisestä asiasta. Voitte myös liittää okkultistisia kuvia tänne, ja toivottavasti niin teettekin. Musiikkista voi myös pistää asiaa.

Hindulaisuus (0)

Islam (18)

Muslimikotikouluttajat (43 jäsentä) Tama yhteiso on tarkoitettu Siskoille, jotka joko jo kotikouluttavat tai ovat kiinnostuneita kotikoulusta. Kotikouluksi katsotaan myos koulun lisaksi esim. Islamin opettaminen lapsille kotona. Myos tervetulleita ovat vinkit, ajatukset ym. littyen yleisesti muslimilasten kasvatukseen. Kaikki muslimi-aidit/ aidiksi tulevat tervetulleita!
wakeup muslim (32 jäsentä) asalamualeikum!! siskot ja veljet islamissa tämä yhteisö tarkiotettu muslimeille ja islamista kiinnostuneille olitpa mies tai nainen tervetuloa mukan!! wasalam
ISLAMIC DACWA FILLAAH (65 jäsentä) Keskustellaan ja vaihdetaan omia mielipiteitä ja omia kokemuksia islamilaisesta dacwasta. Ja voivaad vaikka tehdä sitä netissä.
Al Jamaat Finland (63 jäsentä) Uutta nyt!!!! Chat joka ilta klo 21 alkaen. Aiheena mm. Suurien opiskelu ja ramadan
asalaam alaikum (52 jäsentä) Islam on maailman kaunein asia, ja sen takia nämä sivutkin on tehty. Astu sisään ja tutustu!

Juutalaisuus (2)

Israelin Messias (42 jäsentä) Keskustelua uskosta, Israelista, Juutalaisista, uskosta Jeesukseen, uskovan vaelluksesta ym.

Kristinusko (115)

Etsitään yhdessä Jeesusta Kristusta ja Hänen läheisyytt (35 jäsentä) Etsiville...joilla tarkoitus päästä Jeesuksen, Herran läheisyyteen, joille totuuden Sana/Raamattu tärkein ohjekirja! Tule keskusteleen ja etsiin kanssamme..
Ristin Loisto (49 jäsentä) Tässä yhteisö joka on täynnä rakkautta ja lämpöä.Olet sitten uskossa tai et niin olet lämpimästi tervetullut.
Kaikuluotain (387 jäsentä) Mottomme: "Rohkaiskaa ja vahvistakaa toinen toisianne..." Keskustelemme rakentavasti, rakkaudella ja sovinnossa - emme väittele emmekä riitele.
Roopen yhteisö (47 jäsentä) Rukouksemme on, että tänne voisi tulla kuka tahansa iloineen ja suruineen ja olisi niin avoin ilmapiiri että uskaltaisi kertoa asioistaan ja Jeesus antaisi apunsa ja saisi elävän yhtey-den ja siunauksen, jonka vain Jeesus voi antaa. Rukous on myös se, että saisimme tarvittavaa viisautta rakkaudessa kohtaamisis- sa. Sovitaan niin, että emme levittele toisten luottamuksellisia asioita piirin ulkopuolelle. Herramme, Jeesuksen Kristuk en. Tiedämme, että loppujen lopuksi Hän vain voi antaa oikean avun
Tunnustustellisten luterilaisten foorumi (93 jäsentä) Keskustelua kristillisestä opista ja elämästä Pyhän Raamatun ja sen mukaisen luterilaisen tunnustuksen perustalta. "Jumalan Sana ja Lutherin oppi, kestää nyt ja ikuisesti!"
Vapaasana (149 jäsentä) Kristillinen yhteisö, lähinnä karismaattisista harhoista informoiva.Keskustelemme vapaasti Raamatun totuuksista ja tutkimme uusia ilmiöitä, arvostelemme niitä Raamatun valossa, kuten Raamattu kehoittaa.Sekä kaikista uskoon liittyvistä asioista, henkilöistä tai uskonsuunnista riippumatta. Mottomme on sananvapaus. Valvojina : Hellevi Raitosalo ja Rea Stråhlmann ( Göteborg )
sielujensinfonia (39 jäsentä) Tämä on yhteiskristillinen yhteisö Vapaata keskustelua kristillisistä ja ihmisenä olemisen aiheista. Yhteisö on myös uskovia sinkkuja varten. Mikä sen parempi tapa tutustua ja saada ymmärrystä siitä, mitä toiset ajattelevat uskosta Jeesukseen Kristukseen, kuin juuri omien mielipiteiden ja näkemysten kautta tuleva tieto, osallistumalla eri aiheisiin keskusteluissa. Valvoja: Rosinante11
Ulko-LÄHETYS-YSTÄVYYTTÄ (75 jäsentä) KESKUSTELUA HENGELLISISTÄ MIEL. KRISTILLISESTI PUHDASTA HUUMORIA, MYÖS KRITIIKKIÄ SALLITAAN
Rukousta ja sielunhoitoa (130 jäsentä) Liittykää ja puhutaan asioista, jotka painavat sisällämme. Rukoillaan yhteisten asioiden puolesta ja pidetään toisistamme huolta. Käykää lukemassa edes "säännöt" ja "oppiperusta" ja pohdi yhteisöön liittymistä niiden perusteella.
Voittovoima (105 jäsentä) Olet sydämellisesti tervetullut PyhänHengen voimapaikalle Jumalan lasten voimaa ja iloa ammentamaan.
ristintie (33 jäsentä) Kristillinen - kaikille avoin keskustelupaikka.Täällä keskustelemme kaikesta elämään liittyvistä asioista. Täällä emme saarnaa emmekä laita pitkiä kirjoituksia, vaan tämä on tarkoitettu mielipiteiden ja keskustelun paikaksi.
Evankelis-Luterilainen Forum (76 jäsentä) Kaikille vapaa sana!! Keskustelua Jumalan valtakunnan asioista. Yksin Raamattu on ylin ohjeemme puolueettomasti. Jokainen on sydämellisesti tervetullut!
Lars-Leevi (37 jäsentä) Kiitetty ja moitittu vanhoillislestadiolaisuus
Nettidivari (123 jäsentä) Nettidivarin sivuilla on laaja valikoima hengellisiä kirjoja ja Raamattuja edulliseen hintaan. Keskustelualueelle tuomme nopeammin uusimmat kirjat. Voit jättää näille sivuille myös omat osto tai myynti-ilmoitukset. Rajauksena on vain että kirjasi ovat kristilliset. Pääsivumme ovat http://www.nettidivari.com TERVETULOA TUTUSTUMAAN
Tulenkantajat (46 jäsentä) Jumalan lasten sytytyspaikka palamaan Jumalan tulta pimenevään maailmaan !
Seurakunnan Tiedotuskeskus 2 (33 jäsentä) Seurakunnan Tiedotuskeskuksen msn -yhteisöt tarjoavat päivittäin uutisia ja mahdollisuuden keskusteluun niistä. Tämä toinen ryhmä keskittyy enemmän kotimaan tapahtumiin. Tervetuloa!
Nasaret BBS (32 jäsentä) Nasaret BBS oli ennen Internetaikaa suosittu kristillinen keskusteluareena. Toivottavasti entiset ja uudet käyttäjät löytävät vielä joskus tämän yhteisön. Keskustelualueet on avoinna kristittyjen lisäksi myös muulla tavalla ajatteleville, vaikkapa ateisteille.
KristitytSinkut (1280 jäsentä) Yhteisö on tarkoitettu kaikille kristityille sinkuille. TERVETULOA rohkeasti.
Kristityt Vaimot (44 jäsentä) Tämä on ryhmä meille avioliitossa eläville naisille jotka haluamme elää Raamatun sanasta löytyvien ohjeiden mukaan.Saamme oppia,erehtyä ja alkaa taas alusta kun Herra Jeesus Kristus on kanssamme.Myöskin toinen toisistamme saamme tukea.Voimme rohkaista kantaa rukouksin itkeä ja iloita yhdessä.Ja kaikki tietysti Herran kunniaksi
Raamattutietous (332 jäsentä) Käsittelee raamattua ja sielunhoidollisia asioita sekä tarjoaa rukousapua. Kaikkia kehoitetaan liittymään yhteisön jäseneksi. Tule sinäkin keskustelemaan raamattukysymyksistä. Onko raamattu todella Herran sanaa? Tule ja katso. Sinua tarvitaan.
Joenvsrk (123 jäsentä) Kristillinen yhteisö joka ei rajaa ketään kristittyä ulos!
Henotes in Jesus Christ (75 jäsentä) Keskustelufoorumi Jeesuksen opetuslapsille, jossa on mahdollisuus keskinäiseen rakkauteen ja rakentumiseen keskinäisen vuorovaikuttamisen kautta. Foorumin tarkoituksena on rakentua Jumalan Rakkauden ja Jumalan Sanan totuuden kautta.
SuomiGospel (58 jäsentä) On Suomalainen Gospel -musiikkiin erikoistunut yhteisö. Jokainen niin muusikko kuin kuuntelija on tervetullut jakamaan linkkejä, vinkkejä...
Maitoisten5.ripari2004 (44 jäsentä) Maitoisten 5. Ripari 2004
Fariseuksen takki naulaan.... (31 jäsentä) Avataan sydämen arkku ja ihmettellään mitä kaikkea uskovan elämä voi oikeasti, kaikessa ihanuudessa ja raadollisuudessaan olla....
kv32 (28 jäsentä) kaikki kv32-lössi tänne vaan :)
Raamattupiiri (21 jäsentä) Raamatun tutkiskelua sopuisassa hengessä.. Rukouksen kera.. Jäsenhakemukseen esittely pienoinen ja miksi haluat mukaan. Rakennutaan ja rakastetaan toisiamme!
Katolinen (1)
Ortodoksi (3

Muu hengellisyys (58)

ZONE, REIKI, HENKISYYS (54 jäsentä) Zone-ruokavaliosta, Reikistä ja henkisyydestä kiinnostuneille keskustelua, viestejä, kokemuksia jne.
Wiccat (103 jäsentä) Ryhmä on avoin kaikille wiccalaisille ja siitä kiinnostuneille.
Noidat (91 jäsentä) pakanayhteisö. wiccoille/noidille ja wiccasta/noituudesta kiinnostuneille sopiva yhteisö, jossa keskustellaan wiccasta/noituudesta ja kaikesta muusta siihen liittyvästä ja neuvotaan wiccaksi/noidaksi aikovia. HUOM! kun haluat liittyä yhteisöön, kerro itsestäsi, miksi haluat liittyä juuri noidat-yhteisöön jne. emme hyväksy hakemuksia, jossa ei ole kerrottu, miksi hakeuduit yhteisöön tms. esim. pelkkä "olen noita" riittää :)
Metsän lapset (47 jäsentä) Mystiikkaa ja vanhojataruja ,taikuutta ja runoutta.
SinisenkuunSisarkunta (44 jäsentä) Opiskellaan yhdessä. With open eyes and open minds. Todellisesti wiccasta kiinnostuneille ja sitä harjoittaville. ^^
Mystiikka (22)
Wicca ja noituus (93 jäsentä) Tervetuloa yhteisöön joka on tarkoitettu kaikille noidille ja wiccoille!
Mystiikka (32 jäsentä) Täältä saat tietää kaiken noituudesta!!!

Paranormaalit ilmiöt (27)

Paranormaalit kummajaiset (89 jäsentä) Tämä yhteisö on tarkoitettu kaikille hörhöille, joita kiinnostavat paranormaalit ilmiöt, kuten kuolemanjälkeinen elämä, unien tulkinta, horoskoopit ja ennutukset.
METSÄNVERHO -sivut (31 jäsentä) "Metsänverho-sivut" on tarkoitettu kaikille, joita kiehtovat "mystiikka", uskomukset, ufot, kummitukset ja muut "epätieteelliseksi" luokiteltava aihepiiri, mitään poissulkematta.

Uutiset ja politiikka

Hallitus (6)

Armeija (3)
Hätäpalvelut (0)
Laki (2)

Politiikka (19)

Poliittiset puolueet (9)
Teemat (3)
Vaalit (2)

Uutiset (13)

Uutiset (260 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Seurakunnan Tiedotuskeskus (31 jäsentä) Valtakunnallinen kirkkoihin kuulumattomien uskovien media osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/ind98c.htm
Tapahtumat (4)
Bodom-surmien jälkinäytös (270 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Tiedotusvälineet (2)

Viihde

Elokuvat (517)

Troija (56 jäsentä) Tämä yhteisö on omistettu elokuvalle Troy, suomeksi Troija. Kaikki Brad Pitt fanit, Eric Bana fanit, Orlando Bloom fanit ja pelkästään Troy fanit tulkaa tänne fanittamaan maailman parasta leffaa. Ja eihän se mitään haittaa, vaikket olisikaan VIELÄ Troijaa nähnyt? :)
Lumotut Saaret (51 jäsentä) Keski-Maa on yhteisö joka on tarkoitettu Taru Sormusten Herrasta-faneille.
TSHfanclub (130 jäsentä) Taru Sormusten Herrasta-yhteisö... Welcome
Matrixland (38 jäsentä) Mikäli Matrix elokuvat veivät sydämesi niin olet täysin oikeassa paikassa! Täältä tulet löytämään (lähes tulkoon) kaiken minkä haluatkaan tietää Matrix leffoista..... Teidät tervetulleeksi toivottaa: Keanu-fan-forever ja muut
Leffat (31 jäsentä) Jos olet kiinnostunut elokuvista, niin suuntaapa itsesi tänne. Keskustelemme kaikesta maan ja taivaan välillä elokuvien ihmeellisestä maailmasta.
Lord of the Rings 2001-2003 (150 jäsentä) Kaikki mahdollinen mitä haluat tietää elokuvasta Lord of the rings, myös tietoa The Two Towerista...
Suomen Star Wars -fanit (126 jäsentä) Kaikki Star Wars -fanit ovat tervetulleita!! Toivon yhdistäväni kaikki Suomen fanit, joten sana kiertämään!!
Tylypahka - Noitien ja Velhojen koulu (72 jäsentä) Eli tää on tämmönen virtuaali koulu.Toivottavasti viihdyt . Voit myös liittyä.
Elokuvailta (68 jäsentä) Täällä keskustellaan Elokuvista ylipäätänsä. Voit valittaa, ja sano mitä ikinä haluat mistä elokuvasta tahansa. Elokuva voi olla tällä hetkellä pyörimässä tai sitten ei. Voit valittaa tai ylistää näyttelijäkaartia tai kirjoittajaa / ohjaajaa. Voit siis puhua ihan mistä vain mikä vain liittyy elokuvaan / elokuviin. Voit myös verrata elokuvia. Voit myös tehdä samaa tv sarjoista ja musikkista jota on soitettu tv srajoissa ja elokuvissa! :)
And really bad eggs (57 jäsentä) Welcome to the Caribbean, luv.
All4LordOfTheRings (50 jäsentä) Yhteisö kertoo mahtavasta kirja- ja elokuva-trilogiasta Taru Sormusten Herrasta. Tervetuloa!
The Caribbean Pearl (48 jäsentä) Tämä on yhteisö Pirates of the Caribbeanista. Toivottavasti viihdyt!
TaruSormustenHerrasta-trilogia (47 jäsentä) LotR-yhteisö. Roolipeli, awardeja, haltiakieltä, laulun sanoja, webring, blend-haaste.... Kaikkea! Lisäksi voit tehdä meille fan ficejä, fan arteja yms. Myös mainostaa voi keskustelupalstalla (Keskustelupalsta --> Mainostus ) :) Tervetuloa, kaipaamme jäseniä (ja roolipeliin pelaajia ;D )!!
World Of Lord Of The Rings (46 jäsentä) Tää kertoo kaikesta LotR:iin liittyvästä, ja ehkä hiukan muustakin xD
STAR WARS: kaikkien jedien koti (42 jäsentä) Kaikille Tähtien Sota -faneille!
All4TSH (37 jäsentä) Tervetuloa yhteisööni All4TSH . Toivottavasti tulet, viihdyt ja liityt! :)
Pirates of the Caribbean-Deezmo (33 jäsentä) Ootko Pirates of the Caribbean-fani? Vai ookko mieluummin kiinnostunu roolipeleistä? (Roolipeli on jatkoa leffalle ja pelaajia tarvitaan lisää!!!) Jos oot, niin tule mukaan ja innostu! =D Yhteisössä on nyt myös PIENI SUKLAAPUOTI-roolipeli! Mukaan mahtuu vielä! =)
hobittila (32 jäsentä) Pidätkö hyvästä ruuasta, hauskanpidosta tai asumisesta kotoisissa koloissa? Astukaa sisälle hobittilaan ja liittykää joukkoomme! Saatte oman hobitti-nimen ja hobitti/TSH ystäviä!!!
Moulin Rouge - Punainen Mylly (31 jäsentä) Ihanalle Moulin Rouge elokuvalle omistettu yhteisö, jos pidit elokuvasta liity mukaan! :) Valokuvia, laulujen sanoja, forum, näyttelijöiden esittelyt etc.
Elijah&Ring (26 jäsentä) Tämä yhteisö on Elijah Wood fanien hallinnassa... (heh, heh) Tule ihmeessä tutustumaan ja liity joukkoomme!
Fairy´s Wings (25 jäsentä) Tämä yhteisö vastustaa jyrkästi luvatonta kopiointia. Liittyessäsi yhteisösi kanssa pääset Fairy´s Wingssin suojelukseen ja ilmoittaessasi jonkun kopioineen yhteisöstäsi luvatta teemme kaikkemme sen lopettamiseksi. Kopioivat yhteisöt: VAROKAA!
Pirate World for us...Yo ho (25 jäsentä) Welcome, my darlings. Tämä yhteisö on kaikille mahdollisille merirosvoille. Eli tervetuloa mukaan!! ^^
LordOfTheRing3 (24 jäsentä) Kaikkea kyseisestä elokuvasta. Yhteisössä järjestetään awardeja ja roolipelejä jne... Kaikki liittymään nyt!
tolkienin takapiha (24 jäsentä) Tolkienin Takapiha sivusto, on yhteisö, jossa opit tuntemaan Tolkienin pintaa syvemmältä, sekä hänen kirjansa, ja eirtyisesti Taru sormusten herrasta, sekä niistä tehdyt elokuvat. Täällä opit Haltiakielen salat, näet kattavat aiheeseen liittyvät kuvat. Astu sisään suureen seikkailuun, kuokkimaan Tolkienin Takapihalle. Keski-Maa on lähempänä kuin luueltkaan. Suoraan Tolkienin takapihalla.
Banala (22 jäsentä) Tämä yhteisö on omistettu kellekäs muulle kuin iki-ihanalle Eric Banalle!! Kaikki Eric Bana fanit tääne vaan.
Leffojen Maailma (22 jäsentä) Täältä löydät tietoa kaikenlaisista leffoista ja näyttelijöistä! Tulkaa ihmeessä tutustumaan! :)
Caribbean is my life (21 jäsentä) varmaan aika pääteltävissä..tai sitten ei..paikka josta ei voi sanoa mitään..
Kultainen Metsä (21 jäsentä) Kultainen Metsä. Kaikkien turvapaikka. Täällä saa pysähtyä lepäämään
HarryPotter-Maailma (20 jäsentä) Tervetuloa!. Tänne Hp-sivuille..täällä on kaikkee..:P xD
ThePearlOfTheSea (20 jäsentä) Tule liittymään miehistöön ja pääsemme avomerelle seikkailemaan!
Arvostelut (24)
Draama (34)
Charmed power4 (31 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Lumoissa (31 jäsentä) Yhteisö kertoo Charmedista elikkä Siskoni on noidasta! Tulkaa ja viihtykää ja líittykää!!!
Passionsrose (26 jäsentä) Yhteisö on kaikille passions-faneille!
Charmed_cream (24 jäsentä) Charmediin perustuvat fani sivut..
noitapiiri charmed (22 jäsentä) Täältä saat tietoa tv-sarjasta siskoni on noita! Huom! PELKÄSTÄÄN fani-sivut!!!
Elokuvanteko (18)
BITBIT VISION (22 jäsentä) Elokuvien ja filmien tuotanto ja rahoitus.
Tulevat Elokuvaohjaajat (22 jäsentä) Rakastako elokuvia? Oletko aina unelmoinut oman elokuvan ohjaamisesta? Tunnetko että elokuvat ovat kutsumuksesi? Siinä tapauksessa, yästäväni, saaneen kertoa sinulle etteet ole ainut. Tervetuloa kanssamme elokuvan suureen maailmaan.
Kauhu (51)
Charmednoitapiiri (71 jäsentä) Kaikille siskoni on noita faneille, uusimmat uutiset/juorut, sekä paljon tietoa lempi sarjastanne!
Komedia (36)
Kulttielokuva (6)
Nimet (37)
Star Wars (19)
Näyttelijät (114)
Rose McGowan-online (62 jäsentä) Rose McGowanille omistetut fani-sivut.
Lumoava Rose (36 jäsentä) Yhteisö kertoo Rose MCGowanista ja muusta häneen liittyvästä.
Johnny Depp ja Orlando Bloom (129 jäsentä) He kummatkin ovat tunnettuja ja elokuvamaailman tämän hetken kuumimpia tähtiä, jos haluat bongata heidät yhdessä niin elokuva on Pirates of the Caribbean: Mustan Helmen Kirous. jos kuulut heidän faneihinsa ja "palvot" heitä tai haluat tietää lisää niin olet tervettullut! Liity mukaan ja keskustelu on vapaata.. Teidät lämpimästi tervetulleeksi toivottaa: Catherine Turner ja muu jengi
Domlandia..** (47 jäsentä) Tervetuloa KAIKKI, jotka ovat kiinnostuneet tietämään lisää Dominic Monaghanista, tai haluavat muuten vain saada hänestä uutta tietoa, kuvia, ym. Jokainen on tervetullut jäseneksi. "Say Dommie and please enter" <3
Keanu- Reeves- fan- club (26 jäsentä) Pidätkö Keanua hyvänä näyttelijänä? tai kuulutko niihin, jotka "palvovat" Keanua? Vastaatko kyllä? Tai Haluatko Tietää lisää? Olet täysin tervetullut Keanu fanien seuraan.... Et Ole ainoa Keanu fani.. tiedän sen tunteen.. Terveisin: Keanu-fan-forever ja muut.
poweroftree (38 jäsentä) Siskoni on noidalle omistettu sivu, josta löytyy tietoa kyseisestä sarjasta! Toivottavasti liityt jäseneksi!
Johnny Depp-world!!! (116 jäsentä) Johnny Depp-fanisivu
**Orlandia** (80 jäsentä) Täältä löydät kaiken mitä Orlando Bloomisa haluatkaan tietää. No kaiken ja kaiken, mutta varmasti löydät jotain. Joten astu sisään Orlandiaan ja tee itsesi kotoisaksi ja mikäs siinä jos samalla liityt yhteisöön :D Avustavaksi valvojaksi voit päästä kun kysäiset vaan minulta. T: _Tonttu_
Heavenly Angelina (50 jäsentä) Yhteisö Angelina Jolie faneille
DAOjaJ (37 jäsentä) Orli vai Johnny fani? Haluatko jakaa hullut juttusi kaltaistesi kanssa? Sitten vain liittymään. Täällä sekoilu ja hulluttelu on sallittua, kohtuuden rajoissa.
Dom/Billy -landia (32 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Elijah Wood-faneille (31 jäsentä) tämä on yhteisö joka on tarkoitettu AINOASTAAN Elijah Wood-faneille!vaihdetaan kuvia,tietoja,juoruja j.n.e. voit kirjoitella myös ruotsiksi ja englanniksi.
Elokuvamaailma (31 jäsentä) Tietoo kaikista näyttelijöistä. Toivottavasti liittyisit! ^_^
HarryPotter ja Daniel (28 jäsentä) Harry Potterin ystäville osoitetut sivut!
hilaryduff-love (27 jäsentä) Kaikki Hilary Ann Lisa Duffista ja paljon muuta!
AllAboutElijahWood (26 jäsentä) Yhteisö on omistettu söpöläiselle nimeltä Elijah Wood!
Alyssa-fans (24 jäsentä) Alyssa Milanon fani-sivusto... xD
Brad Pitt Fan Club (23 jäsentä) Oletko Brad Pitt Fani tai haluatko tietää lisää ihanaisesta Brad Pittistä? Niin olet Lämpimästi Tervetullut yhteisööni. Josta voit löytää (lähes) kaiken tietämisen arvoisen..
Hayden Christensen Klubi (21 jäsentä) Tietoa Hayden Christensenistä; kuvia, faktaa, uutisia, testejä... Liity nyt jäsneksi!!! Keskustellaan yhdessä Haydenista! Saat antaa oman mielipiteesi vaikket olisikaan fani!
Phelps and Felton (21 jäsentä) Täältä löytyy tietoa James ja Oliver Phelpsistä, sekä Tom Feltonista. Read and enjoy :)
Forever Jeremy Sumpter (20 jäsentä) Yhteiso iiiiiiiiiiiiiihanasta Jeremysta!!!!!!
kevin-zegers (20 jäsentä) kaikki tutustumaan kevin zegersille omistettuun yhteisöön.:D
Science Fiction (10)
Toiminta (27)

Esittävät taiteet (48)

Sirkus foorumi (31 jäsentä) Sirkus foorumin on sirkuslaisten kokoontumispaikka seitissä. Kaikki sirkuksesta kiinnostuneet voivat liittyä tänne. Täältä voit löytää informaatiota eri sirkuskouluista. Astu sisään.
Musikaalit (10)
Tanssi (19)
Teatteri (4)

Huumori (194)

Hemsket (81 jäsentä) Tänne saavat liityä kaikki!!!
Hautausmaa (66 jäsentä) Tänne vaan kaikki kahelit tyypit..
HuBailut (65 jäsentä) Naisten oma yhteisö. Miesten mollaaminen sallittu! Mitä kaikkea hauskaa postilaatikkoon tippuukin, voit tallettaa sen tänne!
ShinePalace (48 jäsentä) Kaikkea maan ja taivaan väliltä...
HamppuKaupunki (33 jäsentä) Joko perustetaan hamppukaupunki? Täällä on kaikki.Hamppukaupunki on yhteisö, jossa rento meininki, ja huumori ovat suuria asioita.
PIMPELIPOM-POM (20 jäsentä) Huumori, vitsit ja paljon muuta. Ethän ole herkkä hipiäinen, sillä on täällä myös alastomuutta. Tarkoitettu kaikille 18v. Joka päivä jotakin uutta. Asiaa huumorilla A:sta Ö:hön :)))

Kirjat (501)

Keski-Maan Koulutuskeskus (559 jäsentä) Täällä opit puhumaan haltiakieltä, tuntemaan Keski-Maan historian, tunnistamaan Ardan mantereet ja Keski-Maan valtakunnat ja kaupungit + vanhat laulut ja runot. Yhteistyössä Taru Sormusten herrasta - yhteisön kanssa.
Taru Sormusten Herrasta (190 jäsentä) Kuten nimikin jo kertoo, niin täällä keskustellaan Taru Sormusten Herrasta-kirjasta ja elokuvista, sekä muista Tolkienin teoksista. Käykää katsomassa myös Keski-Maan Koulutuskeskus -yhteisö. Tervetuloa, viihtykää!
Taru Sormusten Herrasta -The Best! (157 jäsentä) Tietoa ja kuvia Keski-Maasta, henkilöistä ja muusta. Tervetuloa! Liittykää, hantale!
Kirjasatama (114 jäsentä) Kirjallisuuspiiri kaikille kirjoista ja lukemisesta kiinnostuneille. Harrastamme yhteisiä kirjaesittelyjä, kirjakeskusteluja ja chat-iltoja. Muutamilla jäsenillä on myös omia valokuvakansioita esitteillä erilaisille otoksilleen. Tervetuloa mukaan, yhteisömme on kaikille avoin!
Harry Potter faneille. (56 jäsentä) Harry Potter faneille!!
Jääkansan tarina (53 jäsentä) Tämä on kaikille Margit Sandemon lukijoille tarkoitettu yhteisö. Täällä voimme ostaa, myydä ja vaihtaa Sandemon kirjoja sekä keskustella niistä. Pääasiassa keskitymme Jääkansan Tarinaan sekä Noitamestari-sarjaan ja niiden yhtymäsarjaan Ljusets Rikeen. Niille, joilla ei ole ollut mahdollisuutta tätä yhtymäsarjaa lukea, on luvassa juonipaljastuksia =)
Dúnedain (41 jäsentä) Kaikkea tietoa ja jutustelua Tarusta Sormusten Herrasta. Niin kirjan kuin leffankin faneille. Yhteistyössä Taru Sormusten Herrasta -The Best- ja Haltiakieli-yhteisöjen kanssa.
Artemis Fowl-sivut (25 jäsentä) Tietoa Artemis Fowl-kirjoista, ja kaikesta muusta asiaan liittyvästä.... Kaikki Artemis Fowl kirjojen ystävät tulkaa käymään..
fantasiaa (24 jäsentä) Ihmisille jotka pitävät fantasiasta edes jossain muodossa!
Fantasiakirja-fanaatikot (21 jäsentä) Kaikkea fantasiakirjallisuuteen liittyvää, lähinnä Pottereita ja Tolkienia. Tule ja tutustu! :)
Jännitys (16)
Kirjailijapajat (3)
Kirjailijat (8)
Kirjakerhot (3)
Kirjaklubi;) (21 jäsentä) Täällä kaikkea kirjoihin liittyvää, arvostelua, omia tarinoita/runoja, ja tietysti voi keskustella ihan vapaasti muistakin aiheista!
Lastenkirjallisuus (137)
Harry Potter (129)
Kalmanhanaukio Kaksitoista (74 jäsentä) Taianomainen Harry Potter yhteisö, joka toivottaa jokaisen lämpimästi tervetulleeksi! Tule käymään ja katsele ympärillesi, niin tajuat, että paikka on kuin onkin täynnä taikaa..;]
Virtuaali tylypahka (76 jäsentä) Tämä on VIRTYUAALI TYLYPAHKA jossa voit oppia taikuuden salat, tutustua muihin koulun oppilaisiin, käydä ostoksilla Viistokujalla tai Tylyahossa ja tehdä KAIKKIA muutakin kivaa!! Eli siis käyppä nyt tutustumassa tähän kouluun ja vaikka LIITY..!! Ja muistakaahan käydä kirjoittelemassa vieraskirjaan.. :)
Veitikkatylypahka (58 jäsentä) Veitikkatylypahka on virtuaalinen noitien ja velhojen koulu. Tänne voi ilmoittautua oppilaaksi jokainen nuori noita tai velho jota kiinnostaa oppia taikuuteen liittyviä juttuja. Rehtoreina toimivat noidat nimeltä Oona McVeitikka ja Eleanor Branstone. He ovat oikeasti 13 vuotiaita, mutta täällä 30 vuotiaita.
Tylypahka.net (37 jäsentä) Harry Potter faniyhteisö! Voit liittyä Tylypahkaan ja opiskella taikuutta kanssamme! Perustettu 5.12.2003.
Hermyn-Tylypahka (26 jäsentä) täältä löydät Hermyn virtuoosi tylypahkan ja tietoja harry Pottereista!!! Tule ja Liity
Harry Potter palace (25 jäsentä) Täältä löydät itsellesi Harry Potter-aiheisia avatareja ja muuta hauskaa.
Vain Harry Potter Faneille (25 jäsentä) Tämä yhteisö on vain ja ainoastaan Potter faneille!
HPteemadecot (24 jäsentä) Järjestettyjä HP- teemadecoja. Haluaisitko osallistua?
---HarryPotter--- (22 jäsentä) Harry Potter aiheinen yhteisö. Tietoa kirjoista, elokuvista, henkilöistä ja näyttelijöistä.
Viistis (20 jäsentä) Harry potter aiheinen-yhteisö..:D tule mukaan ja pidä hauskaa ystävien kanssa :DD
Lehdet ja sähköiset julkaisut (21)
Romantiikka (13)
ebony 1101 (92 jäsentä) ebony sex
Runous (9)
SIELUN SYVYYKSISTÄ (24 jäsentä) Runoja
Sarjakuvat ja piirretyt elokuvat (196)
Mermaid Melody Suomi (81 jäsentä) Tämä yhteisö on omistettu animelle nimeltä Mermaid Melody!
Keeki (75 jäsentä) mangaa, anime. Omia sarjakuvia, kilpailuja, tedän toiveillanne muokattu yhteisö kaikille... Tulkaa ihmeessä vaikka edistys on hidasta, mutta jälki hyvää!! P.S. tämä on uudistettu versio haltiainlinnasta, joten vanhat jäsenet terve tulloo!!^^ Kannattaa tulla! Kaksi uurastaa yhteisön kimpussa vakituisina valvojina! Kuvia yli 100 ja paljon kilpailuja. Mangakat ja Seiyuut.
Black Finless Porpoise (41 jäsentä) Tämä on uudistunut ja parempi versio yhteisöstä Tokyo Mew Mewin Lettuce! Black Finless Porpoise on nimittäin Lettucen "taikanimi" (Mew Lettucen Lisäksi)!
Sailor Moon Wonderland (32 jäsentä) Sailor Moon- Animesarjaan perustuva yhteisö. Tällä hetkellä UUSI, ja kaipaa jäseniä!
~...Mermaid Melody...~ (28 jäsentä) Kaikki Meimaid Melody -anime fanit Huomio! Täälle on aiheeseen liittyviä kivoja juttuja! Tervetuloa!
Inner and Outer senshi (25 jäsentä) Suomen kieliset Inner ja Outer senshi faneille tarkotetut sivut.
Haltiain linna (58 jäsentä) Haltiainlinna=Keeki -Keeki on uusi versio entisestä Haltsusta
witchmeridian (50 jäsentä) kaikille w.i.t.c.h. faneille tarkoitettu sivu! Liittykää ja pyytäkää ystäviännekin! Ihastutte sivuun warmasti. (sis. esittelyt, kuvia, testejä, juttuja yms.....)
anime maa (49 jäsentä) Täällä kohtaavat kaikki Japanilaisista animaatioista kiinnostuneet..
Sailor Moon fanit (39 jäsentä) Tämä on yhteisö kaikille Sailor Moon -faneille!
....::::W.I.T.C.H.::::.... (35 jäsentä) Tietoo....
~Mangetsu_Teshi~ (34 jäsentä) Anime maailma!
Ranma 1/2 (31 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Anime suomi (23 jäsentä) tää on suomen kielinen anime kerho!
Wedding Peach Wonderland (22 jäsentä) Ai Tenshi Densetsu Wedding Peach kertoo 13-vuotiaasta tytöstä, Momoko Hanasakista, jolla on tehtävä: Hänen on puolustettava rakkautta voimallaan demoneita vastaan. Lisäksi hänen on suojeltava maagista sormusta... Kolmen parhaan ystävänsä avulla Momoko taistelee pahuutta vastaan... Kuinka hänen käy? Tutustu tähän Nao Yazawan ja Sukehiro Tomitan mangaan ja animeen!
Sailor Moon clubi (21 jäsentä) Kaikille Sailor moon faneille!
Mermaid Melody land (20 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Science Fiction (1)

Kuuluisuudet (96)

Viihde (1026 jäsentä) Viihdeyhteisössä keskustelullaan julkkiksista, bändeistä, elokuvista, tv:stä ja miltei mistä vaan.
Shannen Again (30 jäsentä) Lahjakkaalle bilehile näyttelijälle Shannen Dohertylle (tunnetaan Siskoni On Noita -sarjan Pruena)omistetut sivut. Keskustellaan hänen leffoistaan, ihmissuhteistaan, uusista tempauksistaan ja arvostellaan kuvia, Myös kilpailuja! Tervetuloa!
Madonna Live (496 jäsentä) Korkeatasoista keskustelua Madonnasta älykkäässä seurassa.
Britney Spears Klubi (233 jäsentä) Tietoa, kuvia, keskustelua ym. Britney Spearsista! Tule ja liity jäseneksi Britney Spears Klubiin! Tähän yhteisöön voi kuka tahansa liittyä, ei väliä sukupuolella, iällä yms. Voit vihata tai palvoa Britney Spearsia! Kaikki on tervetulleita Britney Spears Klubiin omine mielipiteineen ja ajatuksineen!
Living Legend (32 jäsentä) Yhteisö yliupeasta showpainijasta ja laulajasta, Chris Jerichosta.
sininen unelma (31 jäsentä) mukava,hauska ja kiva yhteisö. jossa on kaikkea kivaa....
Wolverine Webring (30 jäsentä) Webrinki, johon voi kaikki liittyä hienolla yhteisöllään/sivustollaan. Mutta älä anna nimen hämätä! Sivuilla myös spoilereita, uutisia julkkiksista ja vieraskirjoja, ohjeita kotisivujen tekijöille ja mahtavat jäsenedut! Liity heti yhteisöön jos kiinnostaa! :)
Johnny Depp Taivas (25 jäsentä) Kaikille Johnny Deppin "palvojille"! ;)

Musiikki (812)

Backstreet boys fanit (170 jäsentä) Faniclubi kaikille BSB-faneille ympäri Suomea! KTBSPA!!!!!!!!!
Avril Lavigne - Community (42 jäsentä) Tämä sivu on omistettu mahtavalle laulajalle Avril Lavignelle! Täältä löydät tietoa Avrilista, hänen tyylistään ja meikistä, ja paljon muuta. Täällä on myös paljon muuta kivaa jäsenille. Kaikki ovat tervettulleita tsekkaamaan sivuani tai jopa liittymään.
Meikäläisen sivut (75 jäsentä) Ikiihanan AnttiTuiskun fani sivut...
Back to the fifties (402 jäsentä) Kohtaus- (toivottavasti ei sydänkohtaus) paikka kaikille meille 50-luvusta ja Rock`n´Rollista kiinnostuneille. Torttu täristen ja kellohameen helmat paukken tänne vaan!
Avril Lavigne Fanit (69 jäsentä) Avril Lavignen suomenkieliset fanisivut! Täältä löydät Avrilin kuvia, uutisia Avrilista, laulujen sanoja ja kaikkea muuta tietoa kanadalaisrokkarista! Lue täältä kuumimmat uutiset Avrilista ja kiintoisimmat faktat, jotka jokaisen todellisen Avril fanin täytyy Avrilista tietää! Vähintäänkin käymisen arvoinen paikka.
Bon Jovi Fan Klubi (33 jäsentä) Oletko turhaan etsinyt suomenkielistä tietoa Bon Jovista? ja olet luovuttamassa.. Älä luovuta sillä täältä löydät (lähes) tulkoon kaiken minkä haluat tietää tervetulleeksi toivottaa: Bonjovi-fan4ever ja muut Bon Jovi fanit!!
Pirunnyrkki (35 jäsentä) Pirunnyrkki on nettilehti, joka käsittelee suomalaisia pienbändejä akselilla Rock-Metal. Väliin mahtuu kaikkea omaleimaista popin ja punkinkin saralta. Lehti sisältää keikka- ja levyarvioita ja haastatteluita. Myös ulkomaalaisista yhtyeistä arvioita. Rento kommuuni, liity ihmeessä mukaan ja tuo omaa ilmettäsi kommuuniin!
Antti Tuiskun fanisivut (115 jäsentä) Tähän yhteisöön saa liittyä kaikki, jotka pitävät Antti Tuiskua hyvänä tyyppinä:) Täältä yhteisöstä löydät monia muita Antti faneja! Liittykää ihmeessä!!
the 69 eyes! (106 jäsentä) KAIKKI TE 69-FANIT.. :)
Ei kiitos popille! (81 jäsentä) Voitko pahoin kun muut kuuntelevat Tiktakkia tai Britneytä? Kuluttaako oma soittimesi esimerkiksi CMX:n, Rushin, Pink Floydin, Jethro Tullin ja Ismo Alangon levyjä? Jos vastaat kyllä, olet oikeassa paikassa!
HIM~Heartagram (68 jäsentä) Tänne on vapaa pääsy kaikilta, jotka vähänkään diggaa HIMiä tai saman sarjan musaa...Omaa sälää saa tuoda mukanaan, jos täältä jotain uupuu. Päivittelen sivua aina niin usein kuin suinkin ehdin! Tervetuloa!
DiscO-Zone (59 jäsentä) O-Zone bändin suomenkieliset fanisivut! Kuvia, uutisia ja tietoa bändistä! Voit myös keskustella O-Zoneen liittyvistä asioista muiden O-Zone fanien kanssa. Jo jäsenien määrä kertoo kuinka hyvä fanisivu DiscO-Zone on! Joten liity sinäkin!
The Rasmus-Fani Clubi (58 jäsentä) Tänne vaa Kaikki THE RASMUS FANIT, mä muuten tunne yhen joka tuntee Lauri Ylösen Liity tänne!!!
Britney Spears faneille (54 jäsentä) #1 Britney Spearsin faniyhteisö MSN:ssä! Tämä on oikein hyvä paikka Britneyn faneille! Täältä löydät uutisia, kuvia, tietoja, mediaa ja vaikka mitä! Tämä yhteisö on päivitetty melkein päivittäin, joten saat aina jotain uutta! Tervetuloa!
Vispiläkauppa (51 jäsentä) ollaan tyttöbändi Rovaniemeltä...Ollan aika hyvii...;)Tulkaa vaan ihmees piipahtaan...=)
world of t.A.T.u. (47 jäsentä) täällä kannattaa käydä!!!!!! nää on suomenkieliset t.A.T.u. fani sivut, ja niitä kun ei tarpeeksi paljon löydä.. siis groupsilta! jaaaaaauuuuuzzzzz tuun iki onnellisesksi jos käyt täällä!
Hippies and Beatles (45 jäsentä) Beatles rules forever! Liity mukaan. Mitä enemmän jäseniä, sitä hauskempaa menoa.
Varjoisa puoli (42 jäsentä) Gootin, rokin ja hevin yhteisö. Liity !
Love & Music (41 jäsentä) elämä on tylsää ilman rakkautta ja musaa joten pitäkäämme musasta ja rakkaudesta huoli. yhteisön motto on "Live your life" Elä elämääsi. keskustelu musasta ja rakkaudesta. jäsenet voivat autta toisiaan sydänsuruissa. auttakaa toisianne auttakaa itseänne.
gothic story's (37 jäsentä) brandon lee, gootti, 69 eyes wellcome to graveyard!
uniklubinfanisivut (33 jäsentä) pidätkö uniklubista? jos vastasit kyllä niin liity ihmeessä!
Antti-Tuisku-Anza (28 jäsentä) moooi! kaikki ketkä on kiinostuneita anzasta niin tulee tänne...! mä yritän saada tänne koko ajan kaikkee uutta... kannattaa liittyä!!! =) Antti Tuisku is best! WoW!!!
hevy metal collection (28 jäsentä) jos olet hevari niin yuu ihmees katoo muiten hevareiden juttuja tai kekusteleen ja katoon kuvia
Tuisku fanittajat (28 jäsentä) Yhteisö on tarkoitettu kaikille Tuiskun faneille!! Jos olet Tuisku fani,mitä enään odotat?Liity mukaan :D
Technicolour4-ever (27 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Maroon 5 forever (26 jäsentä) Hei ja tervetuloa kaikki te rakkaampaakin rakkaammat Maroon 5 fanit ja tietenkin myös muut maan tallaajat :D
-AnttiTuisku- (24 jäsentä) tietoa antista ja muista idolseista..;)
The Rasmus Rulez!!! (21 jäsentä) Tää on tarkotettu kaikille THE RASMUS faneille......
Antti Tuiskuttaja (20 jäsentä) Antti Tuiskusta ja muista Idolsin finalisteista!! Ja kaikkee muuta kiwaa!
Rammstein-mesta (20 jäsentä) Sivut Rammstein-faneille
Blues ja jazz (4)
Hip-Hop (56)
Rockin dan north (176 jäsentä) aikas hyvät rdn sivut... ja älkää ihmetelkö nimee vaan messii vaa!!!
Gansta Bitches :) (144 jäsentä) Kaikille rapista/hip-hopista kiinnostuneille. Rap- muijat messiin!!
Marshall Bruce Mathers (65 jäsentä) Kaikki Eminem fanit kannattaa liittyä tähän yhteisöön. Sivulta löydät kaikki mitä haluat tietää eminemistä. täältä löydät kuvia(yli 110), linkkejä ja muuta hyödyllistä... tehään tästä isoin yhteisö viel joskus =)
Hip-Hop ja Rap (34 jäsentä) No hoppareille jotka oikeasti diggavat räpistä ja ovat hopissa mukana ja neidit mukaan =)
NS-posse (20 jäsentä) Hiphop henkinen yhteisö, perustajana NorthSide-posse.. Täältä löydät lyriikoita/musiikkia, keskusteluita ja mielenkiintoista porukkaa..
Iskelmämusiikki (8)
Alyssa Fever (21 jäsentä) Yhteisö joka perustuu loistavaa näyttelijättäreen, Alyssa Milanoon.
Klassinen (8)
Maailman musiikki (14)
j-rock, j-pop, manga, anime FINLAND (27 jäsentä) Kuulustaako Malice Mizer, X-Japan, Lareine, Dir En Grey tai joku muu tutulta? Tai joku kiva animepätkä, jonka nimeä en juuri nyt muista :D?tule tule... ^_^
Angelit (66 jäsentä) Saamelaiset neitoset. Euroopan intiaanit!
Kansanmusiikki (47 jäsentä) Tässä porukassa keskustellaan kansanmusiikkiin liittyvistä asioista. Kansanmusiikki käsitetään tässä yhteydessä laajana terminä, joka pitää sisällään kaikenlaista sekä vanhaan kansanperinteeseen että uuteen kokeilevaan etnomusiikkiin liittyviä asioita. Tervetuloa antamaan oma panoksesi keskusteluryhmän kehittämiseen! Tehdään tästä kaikille kansanmusiikista kiinnostuneille oma ja hauska keskusteluryhmä.
Muusikot (41)
Helmut Lotti Fin-Fun-Fans (109 jäsentä) Helmut Lotti ja suomalaiset ystävät! Yhteisö on tarkoitettu Helmut Lottin ystäville! Liity iloiseen joukkoomme!
Kitaristit (31 jäsentä) Kaikki jotka soittaa kitaraa on tervetulleita! Ei väliä millasta musaa soittaa. Heavy, Rock, Punk, Metal, Klassinen, pop..... kaikki käy!
musicmaker (28 jäsentä) Elikkä,kaikki ihmiset,jotka jollain tavalla tekevät musiikkia tai haluavat tehdä musiikkia,tervetuloa...Vinkkejä saa antaa, voi pyytää esim.sävellyksiä,sanoituksia, kitaristia, bändiä.Eiköhän toiminta ala pörräämään jäsenmäärän lisääntyessä(?)
Muut lajit (65)
69 Eyes ¤ HIM (40 jäsentä) Kaikille 69 Eyes ja HIM faneille ja niistä muutenkin pitäville! :) TERVETULOA!
Metal Finland (148 jäsentä) tämä on suomalaisille tarkoitettu metallimusiikin yhteisö
Trance-sektion (39 jäsentä) Jos Orkidea, Dj Tab & kumppanit saavat sinulle aikaan riemukiljahduksia, tämä paikka on sinulle, ystäväiseni. *hipitihop*
Black, Dark, Melodic, Death, Heavy, Metallin (24 jäsentä) elikkäs niin. kaikki jotka tykkää Metallista..
Hevariliitto Belsebul & Peregrin (20 jäsentä) Metallimiehille (ja -naisille) tarkoitettu yhteisö. Ja jos satut soittamaan jotain instrumenttia niin sisään vaan! BLACK METAL, DOOM METAL, DARK AMBIENT & HEAVY sun muut metallit mitä tuppaat keksii 4ever! P.S: Popparit pysyy kiltisti pois!
kamu-yhteisö (20 jäsentä) täälä on kaikkea!jos haluat:kamun , sivujen auttamis hommaa , jutella!
Orkesterit (12)
Pop (103)
westlife live (145 jäsentä) Westlifen vannoutuneiden fanien oma yhteisö. Tule mukaan keskustelemaan biiseistä, pojista..
Beatlesfanit (26 jäsentä) Se on se on Yeeeeeees!
Antti Tuisku (76 jäsentä) Faniyhteisö Antti Tuiskulle. Kandee littyy!!!
Pink friends (71 jäsentä) Keskustele Pinkin musiikista, jaa kuumimmat juorut. Get the party started!
Blue On Blue (48 jäsentä) Sivusto kaikille Bluesta innostuneille
Tik Tak (43 jäsentä) Paikka jossa kaikenikäiset tik tak fanit voivat kokoontua ja keskustella...
Gimmel (33 jäsentä) Tietoa Suomen ensimmäisestä Popstars -bändistä, Gimmelistä... Kuvia, infoa, keskustelua... Tule mukaan!
Finnish Devotees (29 jäsentä) Suomalainen Depeche mode yhteisö, joka on tarkoitettu suomen Depeche mode faneille. Yhteisön kieli on siis suomi.
At Your Side (27 jäsentä) Suomalainen The Corrs -yhteisö. At Your Side on parhaillaan kunnostettavana! Päivitämme sivustoa pikku hiljaa ja uuden version uskomme valmistuvan tämän kesän aikana.
Britney on paras (27 jäsentä) Biritneystä tietoa..
Bluen Duncan (26 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
RovaniemenpoikarokkaaJALUJAA (23 jäsentä) Kaikille Antti Faneille! Ja tietenkin myös ei faneille, mutta ei Antti-Vihaajille! Tervettuloa!
Britney Spears -fanit (22 jäsentä) yhteisö on tarkoitettu kaikille britneyn faneille
PikkuG + Lauri Ylönen (20 jäsentä) laurista ja Pikku G:eestä tietoa sinulle ja muille... ynm...
Pop-Prinssi (20 jäsentä) A-A-A-ANTTI TUISKU!!! Antti Tuisku RULEZ!! Liity Antti-yhteisöön!! Ja... tarvitsisin väliaikaisen apuvalvojan kirjoittelemaan Antti Tuiskun laulujen sanoja....
Rock  (166)
Soittimet (8)
Taiteilijat (17)
Urban/R&B (5)

TV ja radio (1128)

Piperin ja Phoeben charmed-sivut (89 jäsentä) Täältä löydät tietoa, kuvia, testejä, äänestyksiä ja muutakin hauskaa liittyen Charmediin. Tulkaa ihmeessä käymään ja liittymään!
Siskonionnoita-charmed- (305 jäsentä) Täältä löydät tietoa siskoni on noita sarjasta.Voit liittyä charmed jäseneksi ja osallistua roolipeleihin!
Siskoni on noita-sarja (204 jäsentä) Siskoni on noidasta kertova yhteisö joka on ollut jo pitkään pystyssä.Paljon tietoa löytyy.
Päivien_viemää (132 jäsentä) Tää on Päivien viemää tv-sarjaan perustuva yhetisö!! Kandee liittyy... x) Tää on perustettu 22.10.-03, joten pahasti kesken, mutta jäsenii tarvitaan!!!
päivien viemää... (114 jäsentä) Kaikki Päivien Viemää fanit tänne! :) Paljon tietoa Doolista ja käytössä on vieraskirja mihin voit laittaa viestiä, kysymyksiä ym. mitä et sivuilta löytänyt, vastaamme parhaamme mukaan! Voit myös vieraskirjassa kertoa muutettavia kohtia jne..!! Tervetuloa!
CharmedOneWebring (52 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta
Gilmoren-tytöt (125 jäsentä) Gilmoren tytöt tv-sarjan sivut..=) Sivulla juonipaljastuksia, tietoa rooleista, näyttelijöistä, testejä, videoita ja kaikkea muuta..Tervetuloa...:D
~Everwood~Forever~ (107 jäsentä) Everwood sarjasta kertova yhteisö. Yhteisöstä löytyy: tietoa näyttelijöistä, pareista, henkilöistä ja testejä ym. TERVETULOA..:D
GilmoreGirls4ever (96 jäsentä) Gilmoren tytöt tv-sarjan yhteisö, josta löytyy kaikkea faktasta fiktioon sekä kaikkea siltä väliltä! Kaikki GG fanit lämpimästi tervetulleita!
Always Copyright © (91 jäsentä) Kopiomista vastustava yhteisö ( : Tule käymään...
www.lumotut.com (46 jäsentä) Liittykää äkkiä!!
CharmingSistersP3 (44 jäsentä) Charmed yhteisö... :)
All4Charmed (41 jäsentä) Kertoo Siskoni on noita-sarjasta... Viihdy ja liity...
O.C (Orange Country) California (35 jäsentä) Suomalainen.. Tottakai!
3timesP (34 jäsentä) Yhteisössämme valvojina toimii Prue, Piper ja Phoebe. Nämä sivut kertovat siis kolmesta lumostusta sisaresta, eli Phoebesta Piperista ja Pruesta. Paigesta täällä on jonkun verran tietoa. LIITY IHMEESSÄ!!!!
Sailor Moon Anime/Manga (34 jäsentä) Tietoa, kuvia ja juttuja japanilaisesta sarjasta Sailor Moon...
Salatut (34 jäsentä) Salatut elämät -aiheinen yhteisö. Tule, tutki paikkaa ja liity, jos haluat! ;D
©Copyright© (30 jäsentä) Liity ja olet ©Copyright©- yhteisön suojeluksessa.
everwood_village (29 jäsentä) täällä on tietoa everwoodistä, sen näyttelijöistä ja kaikke muuta :) sivut ovat avoimet kaikille, myös niille jotka eivät everwoodia niin hirveästi rakasta, sillä negatiivinenkin palaute on sallittua (hyvän maun rajoissa)
...Dragonballz... (24 jäsentä) Täällä puhutaan Dragonbalzsista
All4Days (23 jäsentä) Kertoo Päivien Viemää-sarjasta, liity ja viihdy...
Kymppikerho (22 jäsentä) Kuka haluaa kymppikerhoon? Yhteisö omistettu Kymppikerho-sarjalle, joka kertoo mielikuvituksellisesta lentoyhtiö Freshistä ja heidän työntekijöistään. Jos pidät sarjasta, suosittelen liittymään! Aloitamme roolipelin ja tekaisempa tässä vielä fanlistingin <3! Tervetuloa! :D
Päivien viemää nuoret (22 jäsentä) Tietoa Päivien viemää sarjan nuorista/teineistä (= Tervetuloa
~~Charmed*world500~~ (21 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
Kanavat (0)
Ohjelmat (195)
The Tribe - Klaani (142 jäsentä) Yksi harvoista jo pitkään toiminnassa olleista Klaani-yhteisöistä, joka on edelleen aktiivinen ja liityttyäsi pääset esimerkikisi pelaamaan roolipeliä...
Forever Sisters - Charmed (46 jäsentä) Täältä löytyy kaikkea mahdollista liittyen sarjaan 'Siskoni on noita'. Täällä on myös pelejä, kilpailuja, awardeja ja äänestyksiä. Kaikki vaan mukaan!
RFR_RadioFreeRoscoe (64 jäsentä) RFR eli Radio Free Roscoe
Is it O.C.? (31 jäsentä) Sivut O.C. sarjasta!
Devoted to the O.C. (42 jäsentä) Tänne kaikki O.C. fanit (:
S.M-fani clubi (36 jäsentä) Tässä on Sailor moon sivut, jossa esim. esittelyjä, testejä, tietoa Sailor moonista ja kaikkea muuta kivaa! joten käykää ja liittykää!
Alias Planet (101 jäsentä) Not Just A Secret Agent. She' a concealed Weapon. Tämä yhteisö on nimensä mukaisesti Aliaksen Planeetta. Tutustu, katsele ja Liity ;D Varo Spoilereita! Sometimes the Truth changes Everything.
Sunny Webring (83 jäsentä) Tämä on MSN yhteisöjen webring!
roswell2002 (79 jäsentä) Roswell aiheinen roolipeli, jossa riittää tunteita ja toimintaa kaikille!
CHARMED - Roolipeli (61 jäsentä) Tämä on paikka missä pelataan Charmed (Siskoni on noita) roolipeliä! Ja täältä löydät kaikkea muutakin kivaa Charmediin liittyvän! :)
The Wonderful Three Charmed Ones (60 jäsentä) Kertoo siskoni on noita- sarjasta, ja yritän tehdä tästä viihtyisän! =)
Lumottujen taikamaailma (47 jäsentä) Sivuni on omistettu Charmedille ja ne on fanipohjalta tehty... Sieltä löytyy kaikkea (suunnilleen).
Halliwell Girls (44 jäsentä) Yhteisö joka liitty Charmediin ja Halliwelleihin eli Prueen, Piperiin, Phoebeen ja kai vähän Paigeenkin. Kuvia ja paljon tietoa myös itse sarjasta joten kaikki liittymään!
Klaani ~ TheTribe (40 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
TVohjelmat (35 jäsentä) Tietoa kaikista TV-ohjelmista!
*~ Charmed From San Fransisco~* (34 jäsentä) Tämmönen Siskoni On Noita yhteisö!!! Kesken, ja tarvitsee jäseniä!!!
Beautiful Holly Marie (33 jäsentä) Yhteisö kertoo ihanasta näyttelijästä Holly Marie Combsista :)!
Invisible Man (28 jäsentä) Yhteisö kaikille Näkymätön mies-sarjan ystäville.
10kerho (27 jäsentä) Kertoo TV-sarjasta Kymppikerho (Mile High)...
The Tribe - Klaani 2 (26 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
*lumottu* (25 jäsentä) Siskoni on noita -sarjalle pyhitetty yhteisö. Tule kurkaan ja toivottavasti liityt...
Pthree (21 jäsentä) Charmed
Taikasoturit (21 jäsentä) Magic Knight Rayearth oli alunperin neljän naisen kehittämä sarjakuva, josta myöhemmin tehtiin piirrettyä neljä kautta. Se näytettiin Suomessa keväällä 2002 arkiaamuisin, mutta koska 2 viimeistä jaksoa näytettiin viikonloppuna moni kaipaa uusintoja!
*-Keep the Dream Alive-* (20 jäsentä) Klaani-sarjaan(the tribe) perustuva yhteisö.
Hopeavaltakunta (20 jäsentä) Yhteisö on omistettu täysin Anime/Manga sarjalle Bishoujo Senshi Sera Muun (Pretty Soldier Sailor Moon)
Lumotut noidat (20 jäsentä) Siskoni on noidasta.. kaikki mahdollinen tieto löytyy täältä! liity myös jäseneksi! Kaikki Siskoni on noidasta kiinnostuneet tännepäin!
Reality TV (8)
Saippuaooppera (35)
Days4ever (47 jäsentä) Yhteisö kaikille, jotka tykkää Päivien viemää -sarjasta... Tervetuloa!!
Undying Love Shuis (136 jäsentä) Yhteisö on tarkoitettu Passions -faneille. Täällä keskitytään Sheridaniin ja Luisiin enemmän, kuin muihin henkiköihin. Liittykää vain!
Belle&Shawn (46 jäsentä) Yhteisö omistettu Days of our Lives -sarjan iki-ihanalle parille eli Bellelle & Shawnille! Tervetuloa!
Mimi&Rex (46 jäsentä) Yhteisö liittyy Päivien viemää -sarjaan ihaniin Mimiin ja Rexiin... Tule tutustumaan!
Salemin Nuoriso (46 jäsentä) Tervetuloa yhteisöön, joka on omistettu Päivien viemää -sarjan nuorisolle :D
Chloe&Brady (45 jäsentä) Yhteisö on kaikille, jotka ovat kiinnostuneet Päivien viemää sarjan parista Chloesta ja Bradysta! TERVETULOA :D
PASSIONISM (44 jäsentä) PASSIONISM eli Passions-sarjasta pitävien yhteisö! Juttuja, kuvia, mielipiteitä, juonipaljastuksia, omia tarinoita yms. kivaa! Tervetuloa!
harmonyspassions (37 jäsentä) Tämä yhteisö on suunnattu kaikenikäisille ja kokoisille Passions faneille!
*Päivien viemää* (24 jäsentä) Juonipaljastuksia & tietoa amerikkalaisesta saippuasarjasta Päivien viemää.
broe/brady&chloe (23 jäsentä) brady black ja chloe lanenin kuvia!+ kaikkea muuta hauskaa, bradyn ja chloen suhteesta...;) tervetuloa!
Star Trek (3)
Radio (7)
Yleistä (829)
em oy (92 jäsentä) Monipuolinen yhteisö. Paljon kaikkea keskeneräistä (by Ellu*nero*Tellu) Vieraile, viihdy ja liity! Tarkoitettu niille, joilla on outo huumorintaju ja niille, jotka ovat vähän muutenkin outoja. Ja kaikille muillekin!
em_oy_2 (94 jäsentä) Huippusuositun yhteisön "jatko-osa". Löytyy kaikkea lattiasta kattoon ja katosta takaisin lattiaan ja katon läpi maasta taivaalle. *Awardeja *juttuja näyttelijöistä, tv-sarjoista sekä laulajista *kaikenlaista pikkukivaa *sekoilua OLET TERVETULLUT!
Animeland Webrinki (38 jäsentä) Tämä on siis Animelandin Webrinki! Kaikki tutustumaan!
MilliMaa (42 jäsentä) MilliMaa on hauska paikka viettää aikaa: Hanki oma virtuaalilemmikki, kopioi kuvia omalle sivullesi, jne. Tule käymään! Täällä saat iloa yhteisöstä. (Kaikissa yhteisöissä ei ole tekemistä, mutta täällä voit hoitaa virtuaalilemmikkiä!)
swapparit2 (33 jäsentä) Swappareille
AboutHollywood (104 jäsentä) Täältä löydät tietoa leffoista, näyttelijöistä, sarjoista ja vaikka mistä joka liittyy unelma kaupunki Hollywoodiin... ;) LIITY IHMEESSÄ!!! <3: valvojat
swappaus koo kaheksantoista (83 jäsentä) Sinä, joka harrastat swappausta ja muualla on vain sinun mielestäsi teinejä ja olet jo hiukan elämääkin kokenut, tule tänne. Täällä on kaikki swapparit yli tai hiukan vajaa 18...
witchsivut (64 jäsentä) Pyhitetty W.i.t.c.h.-sarjakuvalle...! Mukana myös roolipeli
Hupilandia (63 jäsentä) Täällä voit pitää hauskaa, jutella, hankkia uusia kavereita ja tehä muutenkin kaikkea kivaa! Mutta jos ei olekaan hauskaa autamme sinua purkamaan sydäntäsi. :)
LumottuWebring (62 jäsentä) Suomalaisten yhteisöjen ja sivujen ketju. Liity niin saat mainosta omallesi!!! :) <3 valvojat Prue ja Piper
-Frendit- (56 jäsentä) Täällä voit tehdä kaikkea hauskaa ja löydät myös tietoa frendit sarjasta...:)
Swidduklubi (50 jäsentä) Ryhmä rämä
Em_Oy_3 (40 jäsentä) Em Oy:n loisto jatkuu! Tietoa laulajista, bändeistä, näyttelijöistä sekä tv-ohjelmista. LIsäksi aivan älyttömästi kaikkea hupaisaa sateiseen tai aurinkoiseen päivään!!!! Tule ja ihastu ;)
Slam swappaajat! (36 jäsentä) Ei pelkkä swappi yhteisö paljon muuta hauskaa ja vähä muutakin! Muutoksia tehdään ja yritetään parhaamme. Käykää toivomassa joitain juttuja niin yritämme niitä parhaamme mukaan toteuttaa. Pahoittelen että sivut ovat vielä kesken eräiset! =)
Lumoava Buffy (35 jäsentä) Uusi Buffy yhteisö. Tarkoiettu kaikille Buffy, vampyyrintappaja faneille!
siskonionnoita (35 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
BlueWebring (34 jäsentä) Tälle yhteisölle ei ole annettu kuvausta.
HollywoodWebring (28 jäsentä) Webrinki yhteisöille ja sivuille!
Top model~huippumalli haussa (27 jäsentä) kertoo Huippumalli haussa sarjasta...
Anime in Love (25 jäsentä) Paljon tietoa ja kuvia erilaisista Anime-sarjoista! Kannattaa vierailla... ja kenties myös liittyä. =)
elinan elainsivut (24 jäsentä) Tää on susittu hoitola jossa oli kerran kaikki hoitsut varattuja :) Nyt kuitenkin on tullut lisää ja hoitajia on lopettanut...Eli tule ja ota hoitsu! Ihastut varmasti hoitolaan! Hoitolan nimi on muuten Eläinhoitola Pähkinä jossa on muitakin kuin koiria ja kissoja! Tule ja ota hoitsu!
Kainuun-Nuoriso (24 jäsentä) Kainuun nuoriso Tämä on Kainuun nuorien ainut ja se oikea Yhteisö sinne siis kaikki nuoret, ja nuoreksi tuntevat tutustumaan toisiimme !!!!
MeseClub (21 jäsentä) kaikki tänne nyt ja heti :D
Sivun alkuun
ETUSIVULLE

©Hexa